«Λίφτινγκ» αρχίζει στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου

Η βελτίωση και ο καλλωπισμός των χώρων του Δημοτικού Σταδίου είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες του ΔΟΠΑΡ και του νέου προέδρου του Στέφανου Κυριαζή.

Όπως αποκάλυψε ο τελευταίος στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσαν οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα, ο Δήμος Ρόδου έχει εξασφαλίσει κονδύλι ύψους 50.000 ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να γίνουν οι εγκαταστάσεις πιο λειτουργικές για τις ομάδες της Ρόδου και του Διαγόρα, που θα αγωνίζονται του χρόνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και πιο φιλικές για το φίλαθλο κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η επιθεώρηση και η καταγραφή των προβλημάτων, που έγινε πριν από πέντε μέρες από τους Στέφανο Κυριαζή, Θεόδωρο Θεοδώρου και Μιχάλη Χαρίτο εκ μέρους του ΔΟΠΑΡ, καθώς και από συνεργείο της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων.

 Ο Στέφανος Κυριαζής δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, τις ανάγκες και δεσμεύτηκε να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του και βρίσκεται εντός των ορίων των δυνατοτήτων  του Δήμου Ρόδου, οι απαραίτητες παρεμβάσεις να συνεχιστούν.

 Σημειώνεται, πως για την αποκατάσταση των ζημιών στη σκεπαστή εξέδρα έχουν ήδη μεριμνήσει οι διοικήσεις του Διαγόρα και της Ρόδου.