Λίφτινγκ στις Κάτω Πέτρες και στα Κρητικά από το Δήμο

…Αγνώριστη έγινε η περιοχή στις Κάτω Πέτρες και στα Κρητικά μετά από τη δραστική παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου της Ρόδου τις τελευταίες ημέρες, η οποία είναι από τις πιο ουσιαστικές που έχουν γίνει!

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες, το Τμήμα Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, ανέλαβαν να κάνουν ένα…ριζικό λίφτινγκ σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.


Έτσι, αφού καθάρισαν τους χώρους, έκαναν τα κλαδέματα και έβαψαν 217 κολωνάκια, μαύρα κάγκελα μήκους ενός χλμ. ενώ βάφτηκε και το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΡ στην περιοχή όπως και το κτίριο που στεγάζεται το δημοτικό ιατρείο.

Εκτός από τα παραπάνω, αποκατέστησαν βλάβες στο φωτισμό προς την πλευρά της παραλίας, επίσης στις Κάτω Πέτρες αποκατέστησαν τη διάβαση ώστε το σημείο να ξαναγίνει προσβάσιμο για τους επισκέπτες. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, της δουλειάς που έγινε είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν 200 κυβικά 3Α!

Επίσης, επισκευάζονται τα ξύλινα κάγκελα στη μεριά της θάλασσας.
Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι με τις παρεμβάσεις αυτές, σαφώς και αναβαθμίστηκε αισθητικά η είσοδος της πόλης στη δυτική πλευρά ενώ ορισμένες από τις παρεμβάσεις, όπως το βάψιμο στα κολωνάκια, έγιναν για πρώτη φορά από κατασκευής τους!