Ρόδος: Διδυμάκια ήρθαν στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό παρά τις επιπλοκές στη γέννα

Δύο πανέμορφα διδυμάκια ήρθαν στο κόσμο  στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν από μερικές μέρες, με φυσιολογικό τοκετό, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην διαδικασία της γέννας.

Πρόκειται για δύο υγιέστατα αγοράκια  τα οποία ήρθαν στον κόσμο με την βοήθεια του  ιατρού της  μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου κ. Παναγιώτη Καραγκούνη.

Οι γονείς τους, Τσαμπίκος Δημητράς και Φωτεινή Στρατή, δηλώνουν πανευτυχείς για τα δύο υπέροχα αγοράκια τους, καθώς πλέον απέκτησαν το 3ο και 4ο παιδί της οικογένειάς τους αντίστοιχα.

Τα διδυμάκια, γεννήθηκαν την 40η εβδομάδα, στις 22 Μαΐου, από τις 8 παρά 20 έως τις 8 παρά τέταρτο το βράδυ.

Στην διάρκεια της γέννας, το πρώτο ήρθε με ισχιακή προβολή (βγήκε πρώτα το ένα του πόδι και μετά το υπόλοιπο σωματάκι) γεγονός που έκανε πιο πολύπλοκη την διαδικασία του τοκετού.

Γενικά, όπως δήλωσαν οι γονείς, τέτοιες γέννες δεν γίνονται φυσιολογικά αλλά με καισαρική, διαδικασία όμως που αποφεύχθηκε, χάρη στη βοήθεια του γιατρού και των εξειδικευμένων νοσοκόμων που διαθέτει η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Τα νεογέννητα εξετάστηκαν από της διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου κα Ντίνα Μαχαιρίδου όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ καλά στην υγεία τους.

 

Τα δύο υπέροχα διδυμάκια που ήρθαν στον κόσμο στο Νοσοκομείο   της Ρόδου με φυσιολογικό τοκετό, παρά τις δυσκολίες   που παρουσιάστηκαν στον τοκετόΤα δύο υπέροχα διδυμάκια που ήρθαν στον κόσμο στο Νοσοκομείο της Ρόδου με φυσιολογικό τοκετό, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στον τοκετό