Απόστολος Χατζηκάλφας: Ένας Ροδίτης γιατρός με διεθνείς διακρίσεις

Απόστολος Χατζηκάλφας: Ένας Ροδίτης γιατρός  με διεθνείς διακρίσεις

Απόστολος Χατζηκάλφας: Ένας Ροδίτης γιατρός με διεθνείς διακρίσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4117 ΦΟΡΕΣ

Ένας ακόμα Ροδίτης επιστήμονας, που διαπρέπει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο γιατρός κος Απόστολος Χατζηκάλφας, αναμένεται να προχωρήσει σε μια σπουδαία επιστημονική ανακοίνωση για την θεραπεία του χρόνιου πόνου, σε διεθνές συμπόσιο ου διεξάγεται αυτές τις μέρες στο νησί μας.

Πρόκειται για τον Dr. Med. Απόστολο Χατζηκάλφα*, ο οποίος είναι ένας εκ των επιστημόνων που από το βήμα του συνεδρίου θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις και τις προσωπικές τους ανακαλύψεις τόσο στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου και εν γένει στον τομέα της νευροχειρουργικής.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συνέδριο παρακολουθούν εξέχουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου διεθνώς, ενώ οι συμμετοχές ανέρχονται σε εκατοντάδες.

Μετά από πολυετή καριέρα στο εξωτερικό, με ανακοινώσεις και αρθρογραφία στα πιο έγκριτα ιατρικά έντυπα παγκοσμίως, διακρίσεις, πρωτοποριακές έρευνες και χειρουργεία ο Dr. med Χατζηκάλφας θα είναι ομιλητής στο διεθνές συνέδριο που πραγματοποιείται στον γενέθλιο τόπο του, την Ρόδο, για το «άλγος» στο διάστημα 25 έως 28 Μαΐου ( International Sybosium Algos 2017- Rhodes Island ) .


Ο Dr. Med. Απόστολος Χατζηκάλφας, κατά την διάρκεια του συμποσίου, θα προχωρήσει σε μια σπουδαία ανακοίνωση η οποία είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας της ερευνητικής του ομάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, σχετικά με την αποτελεσματικότητα της ενδοσκληρίδιας θεραπείας του χρόνιου πόνου με μορφίνη, σε γηριατρικούς ασθενείς (ασθενείς άνω των 65 ετών).

*Ο Dr. Med. Απόστολος Χατζηκάλφας είναι επιμελητής της νευροχειρουργικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομειο του Ντισελντορφ της Γερμανίας.

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης