Η. Καματερός: Δε θα παραδώσουμε τη χώρα στα νύχια όλων αυτών που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση

Η. Καματερός: Δε θα παραδώσουμε τη χώρα στα νύχια όλων αυτών που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση

Η. Καματερός: Δε θα παραδώσουμε τη χώρα στα νύχια όλων αυτών που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

«Δε θα παραδώσουμε τη χώρα στα νύχια όλων αυτών που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση!!!»

Η φράση αυτή του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού συμπυκνώνει το νόημα και την ουσία της τοποθέτησής του στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star (24/5/2017), έχοντας ως συνομιλητές του τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου.

Ο Ηλίας Καματερός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο δυσμενές περιβάλλον που διεξήχθησαν οι διαπραγματεύσεις στο Eurogroup, εξαιτίας της στάσης και της επιμονής του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όσον αφορά το θέμα του χρέους και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά όμως ο Δωδεκανήσιος βουλευτής δήλωσε την αισιοδοξία και την πίστη του πως στις 15 Ιουνίου θα υπάρξει τελική συμφωνία, η οποία θα περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για το χρέος, ενώ υπογράμμισε πως όλοι συμφώνησαν στο Eurogroup για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, καθώς και για την εκταμίευση. Ταυτόχρονα επισήμανε πως τα μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή δε θα εφαρμοστούν, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, αν δεν υπάρξει μια καθαρή λύση για τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Σε σχέση με τη θέση του ΠΑΣΟΚ, όπως τη διατύπωσε το στέλεχός του Τόνια Αντωνίου, περί εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, ο Ηλίας Καματερός, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, σημείωσε την υποκριτική στάση των κομμάτων που κυβέρνησαν ως τώρα και που προσπαθούν να αποδείξουν πως δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική και πως όλοι είναι το ίδιο. «Ποια εθνική ομάδα; Σε ποια κατεύθυνση;» τόνισε χαρακτηριστικά. «Τα μέτρα που έχουν αναφορά στην κοινωνία και που είναι θετικά για αυτή, άραγε είναι θετικά και για αυτούς που κυβέρνησαν τόσα χρόνια;»

Σε ερώτηση τέλος για το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και κατά πόσο εφαρμόζεται ο Ηλίας Καματερός έκανε αναφορά σε συγκεκριμένες πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος, όπως το δωρεάν ρεύμα, τη δωρεάν περίθαλψη, σημειώνοντας πως ο στόχος της κυβέρνησης παραμένει ο ίδιος και συγκεκριμένος. «Θα το πάμε μέχρι τέλος!!! Ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, για να μην επανέλθουμε εκεί όπου ήμασταν!!! Υπάρχει άλλη πολιτική, υπάρχει ελπίδα!!!»

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας