Έβαλε φωτιά σε κάδους και σε μία μοτοσικλέτα

Για φωτιά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα αλλά και κάδους απορριμμάτων του Δήμου, στον Αρχάγγελο συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει και δύο κλοπές!

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός αλλοδαπός στις 23 Μαΐου τα ξημερώματα έβαλε φωτιά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και δυο δημοτικούς κάδους απορριμμάτων.

Ο ίδιος νυχτερινές ώρες στις 23 προς 24 Μαΐου και πάλι στον Αρχάγγελο της Ρόδου μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε ιατρείο και αφαίρεσε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα φορητό υπολογιστή αφής.

Επιπλέον, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι ο δράστης στην ίδια περιοχή το χρονικό διάστημα από 11 έως 18.04.2017 παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε δύο φωτογραφικές μηχανές, συλλεκτικά κέρματα κ.α.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 20χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ των κλεμμένων αντικειμένων και κατασχέθηκαν:
• Αεροβόλο πιστόλι
• Μεταλλική σφεντόνα
• Σιδερογροθιά
• Εργαλείο θραύσης κρυστάλλων
• Θρυματιστής κάνναβης

Εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος αρνήθηκε τις κλοπές, αν και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του, ενώ για τη φωτιά στη μοτοσικλέτα είπε ότι το έκανε διότι είχε προηγούμενα με τον ιδιοκτήτη της.

Σε ότι αφορά τους κάδους των απορριμμάτων ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και όταν έβαλε φωτιά στο όχημα έβαλε και σε αυτούς χωρίς να έχει συναίσθηση των πράξεων του.
Ο συληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.