Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης στον ΑΕΡΑ

Το ΔΣ του ΑΕΡΑ έχει προαναγγείλει πώς η Γενική Συνέλευση των ερυθρόλευκων θα γίνει μέσα στον Ιούνιο, αλλά δεν έχει ορίσει ακόμα την ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί.

Αυτό σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες με το μεγαλύτερο θεσμικό όργανο του συλλόγου, να μην εμπεριέχει στα θέματά του εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Θα είναι περισσότερο απολογιστική η ΓΣ  και θα διερευνηθεί μέσα σε αυτήν αν τελικά θα υπάρξουν προσθήκες στο ήδη υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο.

Μαζί με τους Διοικούντες, πρέπει να σημειωθεί πώς τηρούν στάση αναμονής και η τεχνική ηγεσία αλλά και οι ποδοσφαιριστές, περιμένοντας τις εξελίξεις. Οι πάντες μένουν στην θέση τους κι αποτελούν φυσικά την βάση για ένα νέο ξεκίνημα του ΑΕΡΑ την ερχόμενη σαιζόν.

Στο μεταξύ ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Χοσάδας, που είναι και ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών, ασχολείται αυτό τον καιρό περισσότερο με το κάμπ που διοργανώνεται από τις Ακαδημίες του ΑΕΡΑ και τα ανάλογα τμήματα της Ρεάλ  Βαγιαδολίδ, που θα γίνει από τις 24 μέχρι τις 30 Ιουνίου . Θα υπάρχουν τέσσερα τμήματα σε αυτό και ανάμεσα τους φυσικά και τμήμα τερματοφυλάκων .

Ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται δεκτές συμμετοχές παιδιών από όλο το  νησί κι αναμένεται ο αριθμός τους να είναι μεγάλος.