Συνεχίζονται οι προσπάθειες ανανέωσης!

Συνεχίζονται  οι προσπάθειες ανανέωσης!

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ανανέωσης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Ο Θανάσης Σύρμας θα είναι ο νέος υπεύθυνος τύπου στο Φοίβο, ενώ παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ ο Γιώργος Γιαννακόπουλος

Στον Φοίβο οι συζητήσεις δεν σταματούν. Ο Σάββας Ορφανίδης και η Διοίκηση του συλλόγου θέλουν να κλείσουν το ρόστερ τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πέραν των άλλων την Τετάρτη το βράδυ, με μια λιτή ανακοίνωση του ο Φοίβος γνωστοποίησε στους εκπροσώπους του τύπου, τον υπεύθυνο των ΜΜΕ που δεν είναι άλλος από τον Θανάση Σύρμα. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ανέφερε πέραν των ανανεώσεων της Τετάρτης:

«…Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τάσο Παλάζη για τον ενάμιση χρόνο προσφοράς του στην ομάδα και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην μελλοντική του καριέρα. Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημοσιογράφους, πως υπεύθυνος επικοινωνίας θα είναι από εδώ και στο εξής ο Θανάσης Σύρμας. Οποιοσδήποτε θέλει να μαθαίνει νέα της ομάδας μας θα πρέπει να μιλάει απευθείας με τον ίδιο και μόνο με αυτόν»

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Φοίβο ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Σάββα Ορφανίδη, ενώ συνάντηση θα γίνει και με τον αποκτηθέντα την τελευταία περίοδο των μεταγραφών τον Χαλίς Σιέχ.

Σημειώνεται επίσης, πως πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας για να συζητήσουν με τους Διοικούντες του Φοίβου, τόσο ο Κυριάκος Καραγεωργίου, όσο και ο νεαρός Τάσος Φτάκλας ο οποίος ανήκει στον Φοίβο, αλλά δεν αγωνίστηκε την περυσινή σαιζόν.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”