Υπάρχει θέμα Μαθιού στον Διαγόρα!

Ο Διαγόρας  συνεχίζει να προπονείται και να δοκιμάζει ποδοσφαιριστές. Οι κυανέρυθροι οργανώνονται σιγά σιγά εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, που τους βρίσκει σε άλλη Κατηγορία πιο μεγάλη και σαφέστατα πιο δύσκολη.

Οι κυανέρυθροι έχουν ήδη προβεί σε ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, στους οποίους θα βασιστούν και την νέα περίοδο μιας και εκείνοι ήσαν που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας, στις επιτυχίες που ολοκληρώθηκαν.

Ο Ανδρέας Σταύρου συνεχίζει να δουλεύει με τα παιδιά του Διαγόρα από την βασική του αλλά και από την εφηβική  ομάδα του γηραιού, θέλοντας να δει ποια από τα παιδιά με την κατάλληλη δουλειά, μπορούν να προσφέρουν και την νέα περίοδο.

Όπως έγινε γνωστό χθες για την Δευτέρα έχει ορισθεί η τελευταία συνάντηση των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Φυσικά και θα πάρουν πρόγραμμα άπαντες για το καλοκαίρι, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην προετοιμασία που θα είναι ιδιαίτερα σκληρή.   

Μέχρι τώρα στον γηραιό παραμένουν και την νέα περίοδο οι Μανώλης Παπαδημήτρης, Παντελής και Αντώνης Αθανασίου, Τάσος Κιοσέογλου, Γιάννης Καλημέρης, Παναγιώτης Τσαγκάρης και Αντώνης Γεωργαλής αλλά πιστεύεται πώς τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Επισημαίνεται πώς ανάμεσα σε κείνους που εθεωρείτο βέβαιο πώς θα παραμείνουν, ήταν και ο Παναγιώτης Μαθιός. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πάντως, ανάμεσα στον παίκτη και τον Διαγόρα υπάρχει διάσταση απόψεων. 

Οι δυο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου τις επόμενες μέρες, για να βρεθεί η χρυσή τομή της νέας τους συνεργασίας.

Χθες πάντως, δεν υπήρξε επαφή με ποδοσφαιριστή από την πλευρά του επίσημου Διαγόρα.