ΕΠΣΔ: «Ελάτε να θαυμάσετε τους σπουδαίους»!

ΕΠΣΔ: «Ελάτε να θαυμάσετε τους σπουδαίους»!

ΕΠΣΔ: «Ελάτε να θαυμάσετε τους σπουδαίους»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Την παρουσία των σωματείων και κυρίως, των παιδιών τους, θέλει η Ένωση στην αυριανή γιορτή των Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο

Ανοιχτή πρόσκληση στα σωματεία και κυρίως στα παιδιά των ακαδημιών τους, να τιμήσουν με την παρουσία τους την αυριανή μεγάλη γιορτή των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο, απευθύνει η ΕΠΣΔ.

Υπενθυμίζεται, πως στις 5 το απόγευμα θα εγκαινιαστεί το «σπίτι των παλαιμάχων», που λειτουργεί και ως μουσείο του ποδοσφαίρου, ενώ στις 6:30 θα ακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό φιλικό παιχνίδι, με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που μας έχουν χαρίσει μεγάλες αθλητικές συγκινήσεις και υπερηφάνεια.

Αντίπαλες ομάδες στον φιλικό αυτό αγώνα οι ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ και διεθνής ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο EURO 2004 με τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές της Ρόδου και του Διαγόρα. Καλούμε τα Σωματεία της Δύναμης μας και τις Ακαδημίες τους να παρευρεθούν στον αγώνα και να θαυμάσουν για ακόμη μια φορά του σπουδαίους αυτούς ποδοσφαιριστές.»

Αντίπαλοι των Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα, θα τεθούν αύριο οι παρακάτω παλαίμαχοι :
Βασίλης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Ψαρρής, Νίκος Σπυρόπουλος, Λεωνίδας Βόκολος, Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Μπενετάτος, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Φραντζέσκος, Άγγελος Ζαφειράκης, Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Χλωρός, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης και Χαράλαμπος Ζελενίτσας.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου