ΕΠΣΔ: «Ελάτε να θαυμάσετε τους σπουδαίους»!

Ανοιχτή πρόσκληση στα σωματεία και κυρίως στα παιδιά των ακαδημιών τους, να τιμήσουν με την παρουσία τους την αυριανή μεγάλη γιορτή των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο, απευθύνει η ΕΠΣΔ. 

Υπενθυμίζεται, πως στις 5 το απόγευμα θα εγκαινιαστεί το «σπίτι των παλαιμάχων», που λειτουργεί και ως μουσείο του ποδοσφαίρου, ενώ στις 6:30 θα ακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Η ανακοίνωση της Ένωσης:  

«Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό φιλικό παιχνίδι, με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που μας έχουν χαρίσει μεγάλες αθλητικές συγκινήσεις και υπερηφάνεια.

Αντίπαλες ομάδες στον φιλικό αυτό αγώνα οι ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ και διεθνής ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο EURO 2004 με  τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές της Ρόδου και του Διαγόρα. Καλούμε τα Σωματεία της Δύναμης μας και τις Ακαδημίες τους να παρευρεθούν στον αγώνα και να θαυμάσουν για ακόμη μια φορά του σπουδαίους αυτούς ποδοσφαιριστές.»

Αντίπαλοι των Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα, θα τεθούν αύριο οι παρακάτω παλαίμαχοι :
Βασίλης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Ψαρρής, Νίκος Σπυρόπουλος, Λεωνίδας Βόκολος, Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Μπενετάτος, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Φραντζέσκος, Άγγελος Ζαφειράκης, Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Χλωρός, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης και Χαράλαμπος Ζελενίτσας.