Νέο «κύμα» ανανεώσεων στον Φοίβο

Στην ανανέωση της συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές προέβη χθες η Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής, δείχνοντας πώς προχωράει γρήγορα στη συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας για την νέα περίοδο 2017-18.

Τα κυανοκίτρινα θα φορούν οι Νίκος Ταφάνι, Κυριάκος Καραγεωργίου, Παναγιώτης Τρέχας, Δημήτρης Ζαχαριάς, Ραφαήλ Θαρρενός, Κώστας Τσουβαλάς, ενώ ανακοινώθηκε πως επιστρέφουν στην ομάδα οι Τάσος Φτάκλας και Παντελής Μπιλιάς.

Ωστόσο στις ανακοινώσεις του ο Φοίβος, τονίζει μεταξύ άλλων και την αποχώρηση από το ρόστερ του Δημήτρη Χαρτοφύλη και του Γιώργου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ταφάνι. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς»

Την Πέμπτη αργά το βράδυ ο Φοίβος για τους ίδιους λόγους ανακοίνωσε τα εξής:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Κυριάκο Καραγεωργίου, Πάνο Τρέχα, Δημήτρη Ζαχαριά, Ραφαήλ Θαρρενό και Κώστα Τσουβαλά. Παράλληλα στην ομάδα μας επιστρέφουν οι Τάσος Φτάκλας και Παντελής Μπιλιάς,που αποτελούν ποδοσφαιριστές γέννημα θρέμμα του Φοίβου. Ευχόμαστε σε όλους καλή σεζόν και επιτυχίες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Δημήτρη Χαρτοφύλλη και Γιώργο Γιαννακόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα. Καλή συνέχεια σε όποια απόφαση και να πάρουν».