Βραβεύτηκε το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, στο Ίδρυμα Κακογιάννη, η Τελετή Βράβευσης του 7ου Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους «σινεμά διάβασες;» που υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Στη φετινή τελετή βραβεύτηκε και το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου αποσπώντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία τεκμηρίωσης. Ο διαγωνισμός απευθύνονταν σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων (όλων των τάξεων) της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών, γεγονός που κάνει την επιτυχία των μικρών παιδιών του 3ου νηπιαγωγείου ακόμα μεγαλύτερη.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου οι εκπαιδευτικοί Βασιλική Γέροντα και Μαρία Χαρτερού, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου Αργύρης Αργυρού, ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιώργος Μυστίλογλου. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο διευθυντής φωτογραφίας Βαγγέλης Χατζηκέλης.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Μιχάλης Τσακίρης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Σχολική Σύμβουλος 46η Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Δωδεκανήσου Βαρβάρα Πρεβεζάνου.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε εκ μέρους του Προέδρου αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην ταινία, τους γονείς που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, την προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Αρχαγγέλου Βασιλική Γέροντα, την εκπαιδευτικό Μαρία Χαρτερού, τον σκηνοθέτη Γιώργο Μυστίλογλου, τον διευθυντή φωτογραφίας Βαγγέλη Χατζηκέλη για την επιτυχία τους και να τους ευχηθούμε κάθε καλό και νέες μεγάλες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια από τον Τ. Χατζηιωάννου
«Ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, θέλω από καρδιάς να εκφράσω τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου- όσο και εμού- στους λιλιπούτειους μαθητές και μαθήτριες του 3ου Νηπιαγωγείου Αρχαγγέλου για την κατάκτηση του Α’ βραβείου στον 7ο  Διεθνή Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Σινεμά Διάβασες;» , Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Ο διαγωνισμός απευθύνονταν σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων (όλων των τάξεων) της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών, γεγονός που κάνει την επιτυχία των μικρών παιδιών του 3ου Νηπιαγωγείου, ακόμα μεγαλύτερη.

Με την καθοδήγηση της προϊσταμένης του 3ου Νηπιαγωγείου Βασιλικής Γέροντα, της εκπαιδευτικού Μαρίας Χαρτερού, του σκηνοθέτη Γιώργου Μυστιλόγλου, του διευθυντή φωτογραφίας Βαγγέλη Χατζηκέλη, του Προέδρου Μιχάλη Τσακίρη και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου, με τη στήριξη του πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αργύρη Αργυρού και των γονιών τους που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες,  οι «καταπληκτικοί» μικροί του Αρχαγγέλου κατέκτησαν το 1ο  βραβείο στην κατηγορία τεκμηρίωσης.

Όπως ενημερώσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου στην προχθεσινή συνεδρίαση  25/5/2017, θα βραβεύσουμε τα παιδιά και τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας σε ειδική τελετή που θα ανακοινωθεί εντός ημερών. Η βράβευσή, μας γεμίζει περηφάνια για τη νεολαία του Αρχαγγέλου που παραμένει φάρος παράδοσης και «κιβωτός» πολιτισμού του τόπου μας».

Με εκτίμηση
Τέρης Χατζηιωάννου
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
και Αθλητισμού