Με το βλέμμα στην επόμενη  μέρα ο Δαμάγητος

Για τη γενική συνέλευσή τους την επόμενη Κυριακή, η οποία θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Δαμάγητου.  

 Ο πρόεδρος Σταμάτης Παπανικολάου και οι συνεργάτες του δείχνουν τη διάθεση να συνεχίσουν το έργο τους, αρκεί να έχουν τη ζητούμενη στήριξη και να διευθετηθεί επιτέλους το γηπεδικό (η νέα υπόσχεση αναφέρεται στην ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Θεολόγου στα τέλη Ιουνίου).

Η σεζόν που πέρασε θεωρείται επιτυχημένη, δεδομένου πως οι αγωνιστικοί στόχοι υλοποιήθηκαν και το σημαντικότερο, ο Δαμάγητος κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ήθους, επίτευγμα αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτο και αξιέπαινο.  

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Α.Π.Σ. Δαμάγητος Θεολόγου, καλούν τα μέλη τους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Θεολόγου με τα εξής θέματα:

1. Λογοδοσία πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
2. Οικονομικός Απολογισμός
3. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η συμμετοχή όλων των μελών θεωρείται απαραίτητη για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.
 Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναλφηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 19:00 στον ίδιο χώρο»
 
Φαβορί ο Χατζηαντωνίου

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν απρόοπτα στη Γενική Συνέλευση του Δαμάγητου και δεν αλλάξει ο βασικός διοικητικός κορμός, προπονητής της ομάδας θα παραμείνει ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου.