Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Όπως πέρυσι έτσι και εφέτος στα πλαίσια της Παν – Μεσογειακής Εκστρατείας ΄΄Clean Up The Med΄΄ της Legambiente, πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του Grecotel Rhodos Royal και τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών, εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας του ξενοδοχείου.

Ακολούθησε ενημέρωση, προς τους πελάτες του ξενοδοχείου που παρευρίσκονταν στο χώρο καθώς και προς τους μαθητές, από το Διευθυντή του Ξενοδοχείου κύριο Κιτρίνα Στέφανο, της σημασίας της προστασίας του περιβάλλοντος και της διαφύλαξης των κρυστάλλινων ακτών του νησιού ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η οικολογική ευαισθησία που διέπει την ίδια τη Grecotel, την μεγαλύτερη Ελληνική Αλυσίδα Ξενοδοχείων, στην οποία σημειωτέον λειτουργεί από το 1992 τμήμα Περιβαλλοντικής πολιτικής και η οποία για τις περιβαλλοντικές τις δράσεις έχει βραβευτεί επανειλημμένα με Ευρωπαϊκά και Διεθνή βραβεία.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα μικρό πάρτι προς Τιμή των Παιδιών που τίμησαν με τη συμμετοχή τους τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας και έγινε ιδιαίτερη μνεία προς τον Διευθυντή του σχολείου κύριο Σαββαΐδη και τους δασκάλους που συμβάλλουν στην περιβαλλοντική αφύπνιση των μαθητών. Τέλος δόθηκε εκ νέου από όλους ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία