Πρώτο βραβείο σε μαθηματικό διαγωνισμό για μαθητή της Νισύρου

Σε δήλωσή του για μαθητή της Νισύρου που κατέκτησε το πρώτο βραβείο σε μαθηματικό διαγωνισμό, ο δήμαρχος του νησιού κ. Χριστοφής Κορωναίος, αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια έμαθα για τα αποτελέσματα των διαγωνισμών «Εύδημος» και «Ίππαρχος» του παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας που πραγματοποιήθηκαν για το σχολικό έτος 2016-2017.

Στους διαγωνισμούς αυτούς έλαβαν μέρος μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από όλα τα Γυμνάσια του Νομού Δωδεκανήσου. Ο Νισύριος μαθητής Κωνσταντίνος Τορίζης από το Γυμνάσιο Νισύρου έλαβε το πρώτο βραβείο!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο, στους γονείς του και στους καθηγητές του Γυμνασίου. Εύχομαι στον Κωνσταντίνο δύναμη και επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία του. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μαθητές. Οι επιτυχίες κατακτούνται μετά από πολλή δουλειά, αφοσίωση και μελέτη.

Το Δημοτικό και το Γυμνάσιο- Λύκειο Νισύρου για πρώτη φορά φέτος είναι πλήρης από εκπαιδευτικούς και είμαι σίγουρος οι επιτυχίες των Νισύριων μαθητών θα συνεχιστούν και στο μέλλον.