Κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου και των παιδιών του

Κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου και των παιδιών του

Κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου και των παιδιών του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2177 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων 59χρονος, που συνελήφθη μετά από καταγγελία που είχαν κάνει η σύζυγος και τα παιδιά του!

Μάλιστα στην κατοχή του 59χρονου είχαν βρεθεί όπλα, φυσίγγια και εκρηκτικές ύλες για τα οποία, η υπόθεση διαχωρίστηκε και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Σε ότι αφορά την ενδοοικογενειακή, σωματική βλάβη, ο 59χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 36 μηνών με τριετή αναστολή.

Κατά την ακροαματική διαδικασία στο πρωτόδικο δικαστήριο είχαν καταθέσει η σύζυγος και τα τρία από τα πέντε παιδιά του 59χρονου τα οποία κατηγορείται ότι χτύπησε με μπουνιές (όπως και τη σύζυγο του) σε διάφορα σημεία του σώματος τους (κεφάλι, χέρι κ.α.). Και τα τρία παιδιά όπως και η σύζυγος είπαν στο δικαστήριο πως νιώθουν φόβο απέναντι στον 59χρονο, ενώ περιέγραψαν το περιστατικό του καβγά που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2015 και είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξη αυτή.

Τελικά το δικαστήριο με πρόταση και της εισαγγελέως της έδρας έκρινε ένοχο τον 59χρονο και του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή ενώ του επιδίκασε και την χρηματική ικανοποίηση των 1100 ευρώ.

Την σύζυγο και τα παιδιά εκπροσώπησε στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή η δικηγόρος κ. Βάσια Παπαγεωργίου, ενώ τον κατηγορούμενο εκπροσώπησε ο δικηγόρος κ. Μηνάς Τσέρκης.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο