Με σημαντικά  πρόσωπα το νέο Δ.Σ. του Διαγόρα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λέσχη του Διαγόρα, η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία στο τέλος της εξέλεξε τν νέα Διοίκηση του. Αρχικά οι παρευρεθέντες εξέλεξαν τον πρόεδρο της Συνέλευσης που ήταν ο κ. Γιάννης Τσιγάρος και τον Γεν. Γραμματέας της, Μιχάλη Μάχλη.

Ο Διοικητικός απολογισμός διαβάστηκε από τον πρόεδρο του Διαγόρα, Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πώς «θα είναι ίδια η φιλοσοφία και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Τώρα όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες συνθήκες και θα πρέπει όλα τα τμήματα του συλλόγου, να κρατηθούν στο ίδιο επίπεδο και γιατί όχι, η ποδοσφαιρική ομάδα ει δυνατόν να πρωταγωνιστήσει στην Γ΄ Εθνική».

Στον Οικονομικό απολογισμό, ο πρόεδρος του Διαγόρα αναφέρθηκε σε έσοδα 59.739 Ευρώ και σε έξοδα 59.519 ευρώ.

Μετά την ανάγνωση του Διοικητικού και του Οικονομικού απολογισμού, ακολούθησε συζήτηση με θέμα την ανάδειξη των ταλέντων των Ακαδημιών, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι στο μπάσκετ και το βόλεϊ. Τα όσα ειπώθηκαν φυσικά, θα αξιολογηθούν από τη νέα Διοίκηση, η οποία και θα ορίσει την πορεία του συλλόγου από δω και πέρα.

ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Ακολούθησε η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής της Συνέλευσης που την αποτέλεσαν οι κ.κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, Μιχάλης Βεργωτής και Στάμος Καράβας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που την αποτελούν:
-Κώστας Στεφανίδης
-Μαίος Καμπουράκης
-Κωσταντίνος Χαλκιόπουλος
-Αναστασία Καρπαθάκη
-Ελένη Δοξοπούλου
-Ειρήνη Καραγιάννη
-Γιώργος Μαυρομάτης
-Ανδριάνα Μπαφίτη
-Γιώργος Καματερός
-Γιώργος Σάββενας
-Γιάννης Γλυνός

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι:
-Κυριάκος Κωσταντινίδης
-Γιώργος Παπαδόπουλος
-Τριαντάφυλλος Σφυρίου

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στάμος Καράβας
Μιχάλης Βεργωτής
Θεολόγος Τσιγάρος

Οι νεοεκλεγέντες θα συγκροτηθούν σε Σώμα, στην πρώτη συνεδρίαση που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα ή στις αρχές της ερχόμενης.