Μαυράκης και Κρητικού στη Βεγορίτιδα

Μαυράκης και Κρητικού στη Βεγορίτιδα

Μαυράκης και Κρητικού στη Βεγορίτιδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε Ανοικτή Θάλασσα θα γίνει στη… λίμνη της Μακεδονίας, με τους δύο εκπροσώπους του Υγρού Στίβου Ρόδου να κυνηγούν τη διάκριση

Με ένα κολυμβητή και μία κολυμβήτρια συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας ο Υγρός Στίβος Ρόδου από αύριο έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου, στη λίμνη Βεγορίτιδα στη Μακεδονία ,όπου ,όπως και πέρυσι, θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Πέρα από τους αγώνες κάθε αυτούς, η σημασία της συμμετοχής τους είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού η συνάντηση αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Ουγγαρία και το Πανευρωπαϊκό στη Νίκαια της Γαλλίας.

Έτσι, ο 15χρονος Κυριάκος Μαυράκης στην κατηγορία Παίδων και τα 5.000 μ., θα επιδιώξει ν’ ανέβει στο βάθρο, αφού εκτός του μεταλλίου, θα έχει θέση και μια θέση στην Εθνική Ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στους Πανευρωπαϊκούς, τον Ιούλιο.

Η Ευδοκία Κρητικού επανεμφανίζεται σε εθνικό πρωτάθλημα, μετά από τριετή απουσία λόγω σπουδών, και στα 10.000 μ. κυνηγά τη διάκριση η οποία θα την οδηγήσει στην Ουγγαρία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μαζί με την Αραούζου στην ίδια απόσταση, όπως και ομαδικό, ενώ θα αγωνισθεί επίσης στα 5.000 μ. για βάθρο και ίσως ρεκόρ.

Και οι δύο κολυμβητές της ροδίτικης ομάδας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και παρά τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή των αγώνων, αισιοδοξούν, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα ακόμα και σε αντίξοες καιρικές καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”