Έκλεψε τσάντα από φοιτήτρια

Έκλεψε τσάντα από φοιτήτρια

Έκλεψε τσάντα από φοιτήτρια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 458 ΦΟΡΕΣ

Ένας 34χρονος Ροδίτης, που θα βρεθεί στο εδώλιο

Ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου θα βρεθεί στα μέσα Ιουνίου, 34χρονος Ροδίτης που πριν από ένα χρόνο είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη για μία τσάντα με 67 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που άρπαξε πριν από δύο χρόνια από 21χρονη φοιτήτρια!

Η δίκη για την υπόθεση αυτή είχε γίνει στις 11 Μαΐου 2016 στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και ο 34χρονος καταδικάστηκε ερήμην σε κάθειρξη 10 ετών για ληστεία με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Έτσι στις 17 Ιουνίου 2016 το πρωί, εντόπισαν στην πόλη της Ρόδου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας τον 34χρονο και καθώς εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, τον συνέλαβαν.

Ωστόσο, δια του συνηγόρου του κ. Άκη Δημητριάδη στη συνέχεια υπέβαλλε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης αυτής του δικαστηρίου, η οποία και έγινε αποδεκτή από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του 34χρονου μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Παράλληλα, ο 34χρονος άσκησε έφεση, η οποία προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου στις 14 Ιουνίου 2017.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό με την φοιτήτρια σημειώθηκε στις 3.30 το μεσημέρι στις 22 Φεβρουαρίου 2014 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου στην πόλη της Ρόδου όπου κινούνταν πεζή η 21χρονη. Τότε ο κατηγορούμενος κινούμενος με δίκυκλο μοτοποδήλατο την πλησίασε και της άρπαξε την τσάντα, που η φοιτήτρια κρατούσε στο δεξί της χέρι και η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 67 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο