Πρωτοβουλία σωτηρίας στον Ηρακλή Μαριτσών

Πρωτοβουλία σωτηρίας στον Ηρακλή Μαριτσών

Πρωτοβουλία σωτηρίας στον Ηρακλή Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Άκαρπη απέβη και η δεύτερη απόπειρα των μελών του Ηρακλή Μαριτσών να δρομολογήσουν τη διαδοχή της διοίκησης του Βασίλη Παπακωνσταντή.

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που φιλοξενήθηκε στο χώρο της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης των Μαριτσών, και παρά τα μηνύματα ανησυχίας που έστειλε η πρώτη, έδωσαν ξανά το παρών οι ίδιοι, ίσως και λιγότεροι από την πρώτη φορά, οπότε εκ των πραγμάτων και επί της ουσίας, δεν έγινε ούτε μισό βήμα μπροστά.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη, με την ελπίδα πως τις μέρες που θα μεσολαβήσουν θα πιάσει τόπο η πρωτοβουλία παλιών παραγόντων να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες και φιλάθλους της περιοχής, με στόχο να βρεθεί ένας ικανός αριθμός ενδιαφερομένων να ασχοληθούν με τα διοικητικά του συλλόγου.

Ανάμεσα στους «παλιούς» βρίσκεται και ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή Γιώργος Παπαδημήτρης, ο οποίος απευθύνει έκκληση προς όλους όσοι αγαπούν το «ροπαλοφόρο» να το δείξουν και εμπράκτως.

«Είναι κρίμα σε μία κοινότητα των δύο χιλιάδων ανθρώπων να μη βρεθούν δεκαπέντε, για να αναλάβουν την ομάδα.

Να είναι σίγουροι πως όσοι το πράξουν, θα μας έχουν δίπλα τους σ’ ότι χρειαστούν», υπογράμμισε ο επίτιμος, προσθέτοντας πως θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. να αφήσουν στην άκρη την πικρία που αισθάνονται και να αναθεωρήσουν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα κοινά του συλλόγου.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή, Γιώργος Παπαδημήτρης καλεί όσους αγαπούν το σύλλογο των Μαριτσών να σταθούν στο πλευρό του ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο