Εξειδικευμένο σεμινάριο στη Ρόδο με θέμα «Προστασία των designs: Ο δρόμος για την αγορά»

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σε συνεργασία με την Ένωση ασκουμένων και νέων δικηγόρων Ρόδου (ΕΑΝΔιΡ), διοργανώνει για πρώτη φορά στη Ρόδο εξειδικευμένο Σεμινάριο σε συνεργασία με τον Κοινοτικό Οργανισμό EUIPO (European Union Intellectual Property Office) με θέμα «Προστασία των designs: Ο δρόμος για την αγορά».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 17.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δικηγορικού  Συλλόγου Ρόδου (25ης Μαρτίου 9, 1ος όροφος). Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν οι τρόποι προστασίας των βιομηχανικών σχεδίων (design) σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς επίσης και οι τρόποι προστασίας ευρεσιτεχνών (patents) διεθνώς.

Το σεμινάριο αφορά δικηγόρους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γραφίστες, επιχειρηματίες, όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, το εμπόριο, τις κατασκευές και δραστηριοποιούνται έχοντας φυσικό κατάστημα ή e-shop αλλά και πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να προστατέψουν την πνευματική τους ιδιοκτησία.

Βασικοί ομιλητές και συντελεστές των εκδηλώσεων είναι η κα Μ. Σαρέλη, Προϊσταμένη Καταθέσεων και Χορηγήσεων του ΟΒΙ και η κα Ε. Μανούσου, Δικηγόρος, Προϊσταμένη Επικοινωνίας ΟΒΙ.

Oι συμμετέχοντες δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.obi.gr/obi/?tabid=60&ncId=21&ncode=640, την οποία θα αποστείλουν με email  στην διεύθυνση: rzax@obi.gr

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως 5.6.17 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.