3ο Rhodes Dance Camp-Καλοκαίρι 2017

3ο Rhodes Dance Camp-Καλοκαίρι 2017

3ο Rhodes Dance Camp-Καλοκαίρι 2017

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 571 ΦΟΡΕΣ

Ενας χορευτικός θεσμός στο νησί μας

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες του 3ου RHODES DANCE CAMP που διοργανώνεται και φέτος από το Θεατροχορευτικό Σύλλογο Δωδ/σου «ΝΑΥΣΙΚΑ» και τις Σχολές Χορού «Μαρί Γκίκα».

Ο αριθμός των συμμετοχών αυξάνεται καθημερινά πράγμα που καταδεικνύει την αγάπη των παιδιών της Ρόδου για το χορό και τη θέληση για νέες εμπειρίες και τεχνικές από καταξιωμένους καθηγητές του είδους που εναλλάσσονται κάθε χρόνο.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω καθώς και σε υποψήφιους επαγγελματικών σχολών και επαγγελματίες χορευτές και καθηγητές χορού.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η απόκτηση γνώσεων και νέων τεχνικών της μαγικής τέχνης του χορού, καθώς και αξέχαστες διακοπές μαζί με παιδιά, από την υπόλοιπη Ελλάδα, που ασχολούνται με το χορό.

Ο Θεατροχορευτικός Σύλλογος Δωδ/σου «ΝΑΥΣΙΚΑ» από την πρώτη χρονιά σύστασής του το 2013, έχει να επιδείξει πλούσια καλλιτεχνική δράση με τρία μιούζικαλ σε συνεργασία με τις Σχολές Χορού «ΜΑΡΙ ΓΚΙΚΑ» καθώς και τη διοργάνωση των επιτυχημένων 1ου και 2ου RHODES DANCE CAMP το 2015 και 2016 που πλέον έχει γίνει θεσμός.
Στο φετινό σεμινάριο θα διδάξουν οι καταξιωμένες καθηγήτριες ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΚΑΛΗ κλασσικό μπαλέτο, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ σύγχρονο χορό και η ΚΛΕΙΩ ΑΡΒΑΝΙΤΗ χιπ χοπ.

Οι παραπάνω καθηγήτριες με πλούσιο βιογραφικό και πολλές περγαμηνές από την Ελλάδα και το εξωτερικό για πέντε ημέρες (20 ώρες μαθημάτων) θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στα παιδιά και θα ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με το ντόπιο εκπαιδευτικό δυναμικό στον τομέα του χορού του νησιού μας.
Επίσης ο Θεατροχορευτικός Σύλλογος Δωδ/σου «ΝΑΥΣΙΚΑ» για το φετινό καλοκαίρι – στις 28 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου – ετοιμάζει με τη θεατρική του ομάδα σε συνεργασία με την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ το έργο ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΖΩΗΣ… που έγραψε και σκηνοθετεί η Κική Αλαβέρα-Συκάλλου . Τις χορογραφίες του έργου υπογράφουν οι καθηγήτριες των Σχολών χορού «ΜΑΡΙ ΓΚΙΚΑ».

Πρόκειται για ένα έργο με πολλά μηνύματα που αναφέρεται στην οδική ασφάλεια και την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και αφορά όλες τις ελληνικές οικογένειες.
Περιμένοντας λοιπόν τις δραστηριότητες του Θεατροχορευτικού Συλλόγου Δωδ/σου «ΝΑΥΣΙΚΑ» ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο