Στην Κω από χθες ο Όντι Νόρις!

Στην Κω από χθες ο Όντι Νόρις!

Στην Κω από χθες ο Όντι Νόρις!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 225 ΦΟΡΕΣ

Αρχίζει από σήμερα το πρωί το Basketball Development Camp στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού

Μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα από το χώρο του μπάσκετ, παγκόσμιας εμβέλειας, έφτασε χθες το πρωί στην Κω με αφορμή τη διεξαγωγή του Basketball Development Camp που θα φιλοξενηθεί από σήμερα το πρωί (09.00’) έως και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Ο 57χρονος πλέον Όντι Νόρις, παλιός αθλητής των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, της Μπενετόν Τρεβίζο, της Μπαρτσελόνα και του Περιστερίου (τις εποχές που πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη), έφτασε χθες στο νησί του Ιπποκράτη από την Ισπανία όπου ζει κι εργάζεται τα τελευταία χρόνια και στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Κώστας Χαρίσης (φωτό), πρωτεργάτες της οργάνωσης του camp το οποίο έχει τη στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ και στο οποίο θα απασχοληθούν αυτό το τριήμερο σχεδόν όλοι οι προπονητές που δραστηριοποιούνται στην Κω.


Το camp αφορά σε αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 8 έως και 18 ετών και το κόστος συμμετοχής είναι 70 Ευρώ. Πέραν της εκμάθησης και της βελτίωσης, το camp συμβάλλει και στον αθλητικό τουρισμό καθώς τόσο το νησί της Κω όσο και ολόκληρη η Ελλάδα θα περάσουν τα σύνορα μέσω του διαδικτύου καθώς ο ίδιος ο Νόρις έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο να διαφημίζει την εκδήλωση ενώ αποτελεί τεράστια επιτυχία η εξασφάλιση της ΕΡΤ ως βασικού χορηγού επικοινωνίας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο το μεσημέρι (13.30’), στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του camp, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο, περίπου δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο που θα φιλοξενηθεί στην Κω στις 16-18 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων