Συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Τσακίρης

Αφού την ανέλαβε σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος και κατάφερε να την οδηγήσει στην παραμονή της στη Γ’ εθνική, ο πρώην τεχνικός του Διαγόρα και της Δωδεκανήσου, Γιάννης Τσακίρης, κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης της Νίκης Αμαρουσίου που ανανέωσε τη συνεργασία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας μας, Γιάννη Τσακίρη, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο κόουτς Τσακίρης έδωσε νέα πνοή στη Νίκη Αμαρουσίου και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Γ’ Εθνική, βάζοντας τη “σφραγίδα” του στην καινούρια εποχή που ξεκινά για την ομάδα μας.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιάννης Τσακίρης δήλωσε: “Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Πλέον, η Νίκη αλλάζει σελίδα, μπαίνει σε μία νέα ρότα. Στόχος μας είναι να επιδιώξουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά και μέσα από τη σωστή συνεργασία, την ομαδική δουλειά και κυρίως μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες, η ομάδα να θέσει γερές βάσεις για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.
Η επόμενη μέρα ξημερώνει με αισιοδοξία και φιλοδοξίες για τη Νίκη Αμαρουσίου”».