Ο Θρόνος του Ήλιου και το Ενυδρείο ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι συνέργειες βελτιώνουν και ενισχύουν την εμπειρία που αποκτά ο πελάτης από την κατανάλωση προϊόντων και   υπηρεσιών.  Στο πνεύμα αυτό, ο  Θρόνος του Ήλιου και ο ΥΣΡ/ Ενυδρείο ένωσαν τις δυνάμεις τους για την τουριστική περίοδο που ξεκινάει  και προσφέρουν  την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης  στους επισκέπτες του νησιού με ταυτόχρονη διευκόλυνσή στην περιήγησή τους.

Ένα εκπτωτικό κουπόνι προσφέρει την ευκαιρία να δεί ο επισκέπτης και τα δύο μέρη, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Διευκολύνει τις οικογένειες ώστε να χαρούν τα παιδιά τα πιο ενδιαφέροντα θέματα, την θαλάσσια ζωή και την ιστορία της Ρόδου στα κορυφαία αυτά αξιοθέατα. Ενημερωτικά φυλλάδια τόσο στον Θρόνο του Ήλιου όσο και στο Ενυδρείο δίνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Προβολή βίντεο με εντυπωσιακή αναφορά στα θέματα του καθ’ ενός, προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο την ανάλογη ενημέρωση.

Η θρυλική ταινία ο «Θρόνος  του Ήλιου»,  διάρκειας 20’,  με την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, προβάλει την ιστορία της Ρόδου σε 9 διασάσεις – 9D-, σε ένα κλασσικό χώρο πολιτισμού και παράδοσης, ιστορικό κτήριο στο κέντρο της πόλης. Πολύ διασκεδαστική είναι και η μικρή ταινία «Rhodes Race», διάρκειας 5’. Το θέαμα ταυτόχρονα παρουσιάζεται σε 9 γλώσσες χάρη στην τεχνολογία ακουστικών πολλαπλής εφαρμογής γλώσσας.


Ο υδροβιολογικός σταθμός της Ρόδου είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα θαλασσίων ερευνών στην Ελλάδα και στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο που χρονολογείται από το 1935 στο βορειότερο άκρο του νησιού. Στο υπόγειο Ενυδρείο ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει τα χαρακτηριστικότερα θαλάσσια είδη του Αιγαίου. Το Eνυδρείο διατηρεί τον αυθεντικό αρχικό του διάκοσμο με τα πορώδη βράχια, τα κογχύλια, το βοτσαλωτό δάπεδο και τον χαμηλό φωτισμό, στοιχεία που δημιουργούν την αίσθηση μιας θαλάσσιας υπόγειας σπηλιάς.

Η δυνατότητα για ταυτόχρονη επίσκεψη τόσο στον Θρόνο του Ήλιου όσο και στο Ενυδρείο, είναι πληροφορία που αξίζει να δώσουμε στους επισκέπτες μας, τους φίλους, τους συγγενείς που φιλοξενούμε, στους πελάτες της επιχείρησής μας, στο ξενοδοχείο, γιατί θα πάρουν γνώσεις και θα ψυχαγωγηθούν στο κέντρο της πόλης και σε μικρή απόσταση μεταξύ των δύο. Είναι η καλύτερη βιωματική εμπειρία από το νησί και το κίνητρο να συνεχίσουν να το ανακαλύπτουν, να το αγαπήσουν, να δεθούν μαζί του, να γίνουν πρεσβευτές, να επανέλθουν.

Η ενέργεια συνεργασίας ολοκληρώθηκε με την πρωτοβουλία και τον συντονισμό της εταιρείας praxis plus  με αντικείμενο τη στρατηγική επικοινωνία - μάρκετινγκ. Η συνέργεια αυτή ανάμεσα στον Θρόνο του Ήλιου και το Ενυδρείο, σχεδιάστηκε για να προσφέρει νέες προτάσεις και πολλαπλά οφέλη τόσο στους επισκέπτες όσο και στην τοπική κοινωνία.