Διαγόρας: Κοντά στην παραμονή Κεφάλας και Δαρζέντας

Στο θέμα των τερματοφυλάκων ρίχνει πλέον το βάρος η Διοίκηση του Διαγόρα. Τα επαγγελματικά προβλήματα, δεν αφήνουν τους Μιχάλη Κεφάλα και Γιώργο Δαρζέντα να πουν αμέσως το ναι σε μια νέα συμφωνία  με το «γηραιό», για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της πόλης μας πάντως μίλησαν πρώτα μαζί τους κι όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή της συνάντησης, υπήρξε σημείο επαφής με σκοπό κι οι δυο να μείνουν και να προσφέρουν στο σύλλογο, καθώς  ήταν οι γκολκίπερ που ανέδειξαν τον Διαγόρα πρωταθλητή και με την καλή τους απόδοση κράτησαν πολύ χαμηλά το ενεργητικό των αντιπάλων επιθέσεων.

Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα για να ολοκληρωθεί θετικά η επαφή και με τους δυο και να σταματήσει η αναζήτηση τερματοφυλάκων, όπως ειπώθηκε εξ αρχής. Μέχρι χθες πάντως, δεν είχε υπάρξει καμιά ανακοίνωση από τον επίσημο Διαγόρα.  

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν και οι δυο, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο μεταξύ η αναζήτηση της ενίσχυσης σε άλλες θέσεις θα συνεχιστεί. Η αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας των Στέργου Χατζηκοσμά και Παναγιώτη Μαθιού και φυσικά και του Γιάννη Μαρίνου, αναγκάζει τον Διαγόρα να αναζητήσει παίκτες που να αγωνίζονται όσο καλύτερα γίνεται στις πτέρυγες, αλλά και στην επίθεση.

Έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά ακόμα δεν έχουν παρθεί οι ανάλογες απαντήσεις. Εξελίξεις και σε αυτό το θέμα αναμένονται από την ερχόμενη Τρίτη.