Όντι Νόρις: «Ήταν το καλύτερο camp»

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, το Audie Norris Basketball Development Camp που φιλοξενήθηκε το τριήμερο 3-5 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. 

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στο Οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου, με τον μεγάλο θρύλο του μπάσκετ να ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους εμπλεκόμενους για την άψογη φιλοξενία αλλά και την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση λέγοντας ότι έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλά camp σε όλο τον κόσμο (από Αμερική μέχρι Κίνα) αυτό που έγινε όμως στην Κω ήταν το καλύτερο!

Συνεχάρη ιδιαίτερα τους βασικούς διοργανωτές, Αντώνη Ασημακόπουλο και Κώστα Χαρίση, καθώς και τον συνεργάτη τους, προπονητή Δημήτρη Γαλάνη.

Στην τελετή λήξης έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Μ. Ζερβός, ο Πρόεδρος του ΔΟΑ, Θ. Σταματάκης, ο Πρόεδρος της Μαρίνας, Σεβ. Μαραγκός, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Ν. Σβύνου κ.α.

Οι απονομές έγιναν από τους Ασημακόπουλο και Χαρίση προς τον Όντι Νόρις και τη σύζυγό του, πρώην εστεμμένη Μις Κόσμος, Ντολόρες, τον Δημήτρη Γαλάνη και τον Γ. Τρικοίλη για την πολύτιμη συμβολή του στην διοργάνωση του camp.