Δωδεκάνησος: Στην Πάτρα για την πρόκριση!

Δωδεκάνησος: Στην Πάτρα για την πρόκριση!

Δωδεκάνησος: Στην Πάτρα για την πρόκριση!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Την παρουσία τους στο φάιναλ φορ της Κω θέλουν να εξασφαλίσουν αύριο (19.30’) Δωδεκάνησος και Ήφαιστος που αναμετρώνται σε νοκ άουτ παιχνίδι

Μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο στην Κω, θα οριστικοποιηθούν οι δύο θέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα με τη διεξαγωγή των χιαστί νοκ άουτ αγώνων πρόκρισης, Ήφαιστος Πάτρας – Δωδεκάνησος και Άτλας – Μέγας Αλέξανδρος.

Στο νησί του Ιπποκράτη θα ταξιδέψουν σίγουρα ο κάτοχος του τίτλου, Άρης, και ο ΠΑΣΚΑ που επανέρχεται σε τελική φάση μετά την περσινή του απουσία.

Η ομάδα της Ρόδου προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Αλεξιώτισσας» κόντρα στον Ήφαιστο, ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται «τελικός» και από τις δύο ομάδες.

Στην ανακοίνωσή του, ο Ήφαιστος αναφέρει: «Στον κρίσιμο χιαστί αγώνα για την πρόκρισή της στο Final Four του 20ου Πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ, η ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Α.Σ. ΑμεΑ Ήφαιστος υποδέχεται στο κλειστό της “Αλεξιώτισσας” το απόγευμα του Σαββάτου 10/6 στις 7:30 μμ, τον περυσινό Κυπελλούχο, Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα της Ρόδου τερμάτισε τρίτη στο Νότιο Όμιλο (7 νίκες – 3 ήττες) κι είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ήφαιστος για να προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι μία ομάδα που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο κι αποτελεί έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Οι δύο ομάδες έχουν αγωνισθεί μεταξύ τους αρκετές φορές τα προηγούμενα 2 χρόνια σε επίσημους και φιλικούς αγώνες και η κάθε μια γνωρίζει καλά το παιχνίδι της άλλης.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται χωρίς απουσίες ενόψει του σημαντικού αυτού αγώνα.Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο, θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία της, ζητώντας καθαρό μυαλό, προσήλωση στο πλάνο και συγκέντρωση από τους αθλητές του. Για τον Ήφαιστο, το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη και όλη η ομάδα ζει και αναπνέει γι’ αυτό το παιχνίδι».

Όσον αφορά στην ομάδα της Ρόδου, είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για ακόμη μία φορά και να πάρει την πρόκριση με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.

Στο αυριανό παιχνίδι οι Μιχάλης Χατζηδημητρίου και Γιώργος Μποσγανάς δεν υπολογίζουν στη βοήθεια του νεαρού Ανδρέα Λουκάς (λόγω μαθητικών υποχρεώσεων) και του έμπειρου Σάββα Καρατζιά.

Καλούδης: «Το F4 θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία»

Μόλις οκτώ μέρες απομένουν για την έναρξη του φάιναλ φορ (16-18 Ιουνίου) και φυσικά στις τάξεις της ΟΣΕΚΑ όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση, προκειμένου η τελική φάση να στεφθεί με επιτυχία.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας, Τάκη Καλούδη: «Είμαστε βέβαιοι ότι και το φετινό φάιναλ φορ θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Σε συνεργασία με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής από την Κω, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε κάτι πραγματικά καλό και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έχουμε ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες και η προετοιμασία έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Εμείς περιμένουμε από το φίλαθλο κόσμο της Κω και της Δωδεκανήσου να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού και να παρακολουθήσει το συναρπαστικό άθλημα. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά, η συνεργασία μας είναι άψογη και η καρδιά στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα χτυπήσει δυνατά στο νησί του Ιπποκράτη».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.