Ήρθε ο Ανδράλας, δουλειά πιάνουν στη Ρόδο

Ήρθε ο Ανδράλας, δουλειά πιάνουν στη Ρόδο

Ήρθε ο Ανδράλας, δουλειά πιάνουν στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Στο νησί βρίσκεται από χθες ο νέος προπονητής των «ελαφιών». Μέσα στο επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στην ομάδα

Την έναρξη της δημιουργίας της νέας Ρόδου, η οποία θα είναι σε θέση να στηρίξει το πλάνο πρωταθλητισμού της διοίκησης και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της, σηματοδοτεί η άφιξη στο νησί, χθες το απόγευμα, του Πάρη Ανδράλα.

Ο νέος τεχνικός των «ελαφιών» θα παραμείνει για δύο μέρες, προκειμένου να γνωριστεί με τους συνεργάτες του και αναχωρώντας, να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας.

Δεν είναι μυστικό πως η διοίκηση σκοπεύει να προχωρήσει σ’ ένα γενναίο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, σε έκταση που θα επιβάλλει το «χτίσιμο» ενός καινούργιου κορμού, με τον ίδιο τον Πάρη Ανδράλα να τονίζει πως η επιλογή των νέων παικτών θα γίνει με κριτήριο την ικανότητά τους, τη φιλοδοξία τους, τη σωστή νοοτροπία και την προσήλωσή τους στον κοινό στόχο.

Μένει ο Γκάιδας
Εν τω μεταξύ, για παραμονή του Δημήτρη Γκάιδα στη θέση του γυμναστή κάνουν λόγο οι πληροφορίες που έρχονται από τις τάξεις της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ