Απάντησε αρνητικά ο Κεφάλας στον Διαγόρα!

Τελικά ενώ  αρχικά φαινόταν πώς ο Μιχάλης Κεφάλας θα έμενε και αυτή την περίοδο  στο Διαγόρα, κάτι τέτοιο από χθες πήρε αντίθετη τροπή, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. 

Ο 32χρονος γκολκίπερ απάντησε χθες, πως δεν μπορεί τελικά να συνεχίσει στον Διαγόρα.

Ο Κεφάλας είχε φέτος με τον Διαγόρα μια πολύ καλή σαιζόν, έχοντας 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ασφαλώς και η ελευθερία του τον καθιστά  «μήλον της έριδος», ακόμη  και για τους έτερους εκπροσώπους του νησιού μας στην Γ΄ Εθνική,  Ρόδο και Ιάλυσο, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για ν’ αποφασίσει  που θα καταλήξει.

Ο 32χρονος γκολκίπερ θα συναντηθεί με τους Διοικούντες του Διαγόρα την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για το οριστικό «διαζύγιο».
Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο Διαγόρας θα αναζητήσει τερματοφύλακα με τις ανάλογες ικανότητες, προκειμένου να καλύψει την θέση του Κεφάλα στο ρόστερ του.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Για το θέμα του Κεφάλα αλλά και για όλα τα μεταγραφικά που απασχολούν τον «γηραιό», θα συζητήσουν οι Διοικούντες με την τεχνική ηγεσία από την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και δρομολογούνται εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Μέχρι τώρα  πάντως και σε ότι αφορά τις ανανεώσεις,  ο σχεδιασμός τηρείται κατά γράμμα από την επιτροπή μεταγραφών της ομάδας, που έχει στα χέρια της την εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας για όλα τα θέματα.