Στη Ρόδο οι ένστολοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Στη Ρόδο οι ένστολοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Στη Ρόδο οι ένστολοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 628 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα της Αστυνομίας στο μπάσκετ βρίσκεται στο νησί μας, λίγο πριν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου

Στη Ρόδο βρίσκονται αυτές τις μέρες οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2015 στο μπάσκετ των ομάδων της Αστυνομίας. Πέρα από το έργο της επιβολής και της τήρησης του νόμου και της τάξης, η ΑΕ Αστυνομικών Ελλάδος ασχολείται επιστάμενα και με τον Αθλητισμό, εκπροσωπώντας την Αστυνομία της χώρας μας σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και ευρωπαϊκά κύπελλα.

Τα παιδιά της ομάδας θέλησαν πριν από το πανευρωπαϊκό κύπελλο του μπάσκετ του 2017, μεταξύ ομάδων της Αστυνομίας που θα γίνει στην Αθήνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, να κάνουν τις διακοπές τους γιατί –όπως άλλωστε και σε όλες τις καλές ομάδες που παίρνουν μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις –ακολουθεί για όλους σκληρή προετοιμασία .

Στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν θα πάει η ελληνική ομάδα γιατί έχει αναλάβει την υποχρέωση της διοργάνωσης του πανευρωπαϊκού, ενώ είναι ακόμα νωπές οι εντυπώσεις από την κατάκτηση της Ουάσιγκτον, οπού οι Έλληνες Αστυνομικοί πανηγύρισαν την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου.

Ο συνοδός τους στη Ρόδο δεν είναι άλλος από τον κ. Γιάννη Γρίμμα, που είναι ο πρόεδρος της ΑΕ Αστυνομικών Ελλάδος, όπως είναι ο πλήρης ορισμός αυτής της ομάδας . Είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και σαφέστατα κατέχει τα πάντα γύρω από τον αθλητικό χώρο.
Ο Γιάννης Γρίμμας μιλώντας με θαυμασμό για την ομάδα αυτή αλλά και την επίσκεψη στη Ρόδο τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αυτή η ομάδα των Αστυνομικών μας σημειώστε πώς είναι οκτώ χρόνια αήττητη. Κατέκτησε στην Ουάσιγκτον το 2015 το παγκόσμιο πρωτάθλημα των ομάδων της Αστυνομίας και ανανεώνεται συνεχώς για να μπορεί να φέρνει μόνο επιτυχίες στην χώρα μας. Έχετε επίσης υπ όψιν σας πώς όλα αυτά τα παιδιά τα κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους και δεν χρεώνουμε το Δημόσιο ούτε με ένα ευρώ. Τα πάντα αλλά και ότι μας προσφέρεται απλόχερα τα οφείλουμε στον πρόεδρο που μας στηρίζει σε όλα όσα χρειαζόμαστε.

Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Χρήστο Ηλιακίδη που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Ευκαιρίας δοθείσης να τον ευχαριστήσουμε για όλα αλλά ακόμα μια φορά για τις όμορφες στιγμές που περνάμε στην πανέμορφη Ρόδο. Ευχή μας είναι να δώσουμε καλούς αγώνες και στην Αθήνα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να το διεκδικήσουμε»

Την ομάδα της ΑΕ Αστυνομικών Ελλάδος που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας απαρτίζουν:

-Υπεύθυνος τους είναι ο Γιάννης Γρίμμας (πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου) και Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης και οι παίκτες
-Χωματάς Χάρης
-Ντακούλιας Χρήστος
-Μυλωνίδης Σταύρος

-Μελιζιώτης Νίκος
-Κόθρας Παντελής
-Μαλούκος Δημήτρης
-Μπάκας Γιώργος

-Καϋμενάκης Δημήτρης
-Δουβλαντωνάκης Αλέξης
-Κοτούλας Δημήτριος
-Θέος Σεραφείμ
-Χριστοφάκης Στέφανος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αθήνα έμειναν για υπηρεσιακούς λόγους οι:
-Νίκου Θωμάς
-Κουπίδης Θέμης (πρώην παίκτης του Κολοσσού)
-Κωσταντώνης Τάσος
-Τσούτσος Νικόλαος
-Γεωργοπαπαδάκος Σάκης

Η ομάδα των Αστυνομικών που συνοδεύεται στο νησί μας από τον κ. Χρήστο Ηλιακίδη επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι εθιμοτυπικά τον Ανώτερο Διοικητή Δωδεκανήσου Γιώργο Γεωργακάκο και είχαν εγκάρδια συνομιλία μαζί του.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων