1997-2017: 20 χρόνια Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη Ρόδο, 20 χρόνια προσφοράς και αγάπης!

Μια εξαιρετική συγκινητική εκδήλωση έγινε την Κυριακή 28 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα του Ροδινιού, με την παρουσία των αρχών και πλήθους κόσμου, για να γιορτασθούν τα 20 χρόνια του περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ. της Ρόδου.

Μια γιορτή που ο ροδιακός λαός έχει αγαπήσει και στηρίζει πάντα ξέροντας το έργο που επιτελεί, και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τους εθελοντές στους αναξιοπαθούντες, ανήμπορους, άστεγους και γενικά σ’ όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας.

Το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι παγκόσμιο και χωρίς προκαταλήψεις.

Το περιφερειακό τμήμα της Ρόδου είναι από τα πιο ενεργά τμήματα στην ελληνική επικράτεια.

Είναι το τμήμα που βρίσκεται παντού στην ανάγκη με όλο το δυναμικό του τις εθελόντριες στα νοσοκομεία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την αγάπη τους στους ασθενείς με αυταπάρνηση, τους Σαμαρείτες σε κάθε περίσταση ανάγκης να είναι παρόντες και πολλούς άλλους εθελοντές να βρίσκονται πάντα κοντά στο συνάνθρωπο όταν έχει ανάγκη.

Με την προσφορά όλων των συμπολιτών μας όσους μπορούν να προσφέρουν, η κάθε εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. στέφεται πάντα με επιτυχία.

Είναι ο οργανισμός που προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς διάκριση σε φυλή, χρώμα, θρήσκευμα.

Βρίσκεται στην ανάγκη, πάντα δίπλα, όποιος κι αν είναι αυτός που προσφέρει την αγάπη την ηθική και υλική υποστήριξη σ’ όποιον τη χρειάζεται.

Η πρόεδρος κ. Δελαπόρτα και τα μέλη του δ.σ. βρίσκονται στο πλευρό κάθε ανθρώπου που ζητά τη στήριξή τους.

Είναι ένας φωτεινός φάρος στο σκοτάδι, που ζει η ανθρωπότητα σήμερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας επιχειρηματίες που συνδράμουν στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όλα αυτά τα 20 χρόνια που σήμερα γιορτάζουμε, χρόνια προσφοράς με ανιδιοτέλεια και ενθουσιασμό και αγάπη για το έργο που επιτελείται η προσφορά γίνεται πάντα με την βοήθεια του ροδιακού λαού που ξέρει και αναγνωρίζει το έργο που επιτελείται αθόρυβα και με συνέπεια.

Ένα μεγάλο εύγε σ’ αυτούς που ασχολούνται και προσπαθούν να ανεβάσουν το έργο όσο πιο ψηλά μπορούν που είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου στο συνάνθρωπο.

Για τη μεγάλη προσφορά του περιφερειακού τμήματος όλα αυτά τα χρόναι στη Ρόδο τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση έληξε με παραδοσιακούς χορούς από τις ομάδες του συγκροτήματος «Ελένη» που χόρεψαν και όλοι οι παρευρισκόμενοι.