Κ. Χατζηστρατή: «Κλήθηκα να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Νοσοκομείου κι αυτό κάνω»

Κ. Χατζηστρατή: «Κλήθηκα να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Νοσοκομείου κι αυτό κάνω»

Κ. Χατζηστρατή: «Κλήθηκα να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Νοσοκομείου κι αυτό κάνω»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1022 ΦΟΡΕΣ

«Τάραξα τα νερά κι αυτό ενόχλησε». Αυτό δήλωσε χθες στην ΕΡΤ Ρόδου, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Κατερίνα Χατζηστρατή, μετά την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ότι έχει εξαπολύσει κύμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού.

«Όταν ζημιώνεται, τόνισε, το δημόσιο από λάθη της Οικονομικής Υπηρεσίας, δεν δικαιούμαι να το αποσιωπήσω», προσθέτοντας ότι θα κατατεθεί υπόμνημα στην Εισαγγελία.
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου ανέφερε ότι όλη την ιστορία ανακίνησε ένα πρόσωπο, το οποίο θα χάσει την υπεύθυνη θέση, την οποία κατείχε με ανάθεση και όχι με κρίση όλα τα προηγούμενα χρόνια, μετά την απόσπαση στο Νοσοκομείο ατόμου με ουσιαστικά προσόντα, πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους.
Αποκάλυψε, επίσης, ότι θα διαταχθεί ΕΔΕ για την προϊσταμένη του χειρουργείου, καθώς κατά την απογραφή βρέθηκαν πολλά ληγμένα χειρουργικά (ορθοπαιδικά, ουρολογικά κ.λ.π) υλικά.
«ΕΔΕ θα διαταχθεί και για κάθε άλλο άτομο, είπε, που έχει ευθύνη γι’ αυτή την αμέλεια».
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κατέστησε σαφές, πάντως, ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
«Κλήθηκα να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Νοσοκομείου και των νοσηλευομένων σ’ αυτό κι αυτό θα κάνω».

Αναφερόμενη στη «Δωρεά Γεωργαντέλη», για την οποία την κατηγορούν ότι δεν την αξιοποιεί, η κ. Χατζηστρατή υποστήριξε ότι αυτή η δωρεά έγινε από το 2003, ωστόσο ο Σύλλογος Εργαζομένων τη θυμήθηκε μετά από 14 χρόνια.
«Το Νοσοκομείο, δήλωσε, δεν έχει νομικό σύμβουλο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που είχε δύο συν τους διοικητές που είχαν την ιδιότητα του δικηγόρου και δεν κατάφεραν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.
Παρ’ όλα αυτά, τόνισε, έχουμε ορίσει δικηγόρο στην Αθήνα, προκειμένου ν’ ασχοληθεί με την υπόθεση».
Ερωτηθείσα για τα πλυντήρια, υποστήριξε ότι αυτά είναι από το 2000, οπότε μετά από 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, λογικό είναι να έχουν φθαρεί και σαφώς θα πρέπει να αντικατασταθούν και θα αντικατασταθούν.

Σύλλογος Εργαζομένων
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Γιώργος Αντωναράκης, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι αν η Διοικήτρια έχει υπόνοιες για οτιδήποτε, σαφώς και πρέπει να πάει στον εισαγγελέα.
«Εμείς θέλουμε τη Διοικήτρια να τρέχει και να μάχεται για το Νοσοκομείο, το οποίο στήριξαν με πολλές θυσίες οι εργαζόμενοι», προσθέτοντας ότι η τρομοκρατία έχει σχέση με την κόντρα των απόψεων με τη διοικήτρια.

Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης