Πετυχημένη πρεμιέρα στο μπιτς βόλεϊ του Διαγόρα

Eντυπωσιακή ήταν η  πρεμιέρα για την Ακαδημία Μπιτς Βόλεϊ που διοργανώνει ο Γ.Σ. Διαγόρας στη δυτική πλευρά του νησιού  της Ρόδου και συγκεκριμένα, στην παραλία Θολάρου Θεολόγου, σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Διασκέδασης «QuePassa» του Σάββα Καραβόλια!

Όλα τα μικρά παιδιά θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος Όλα τα μικρά παιδιά θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος

Ο «Γηραιός» έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής, για πρώτη φορά, να γνωρίσουν το πιο συναρπαστικό άθλημα του καλοκαιριού, σε έναν πολύ όμορφο χώρο που προσφέρει πολλές υπηρεσίες σε μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά που ξεκίνησαν, έπαιξαν, προπονήθηκαν, διασκέδασαν  παίζονταν μπιτς βόλεϊ, δίπλα στην παραλία και κάτω από τις ακτίνες του απογευματινού καλοκαιρινού ροδίτικου ήλιου.

Οι προπονήσεις που μόλις άρχισαν πραγματοποιήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μανόλη Κοκολάκη και των βοηθών του Σταύρου Καταβαίνη, Έλενας Ευσταθίου και Στέλλας Βαγιανού.

Η Ακαδημία του Γ.Σ. Διαγόρας έχει στόχους, να διδάξει τα μυστικά του αθλήματος, την ευγενή άμιλλα, την υπευθυνότητα, την αυτοπειθαρχία, την ομαδικότητα και την κοινωνικότητα.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα των Σάββα Καραβόλια (6972013397) και Μανώλη Κοκολάκη (6936505878).

 

Πολλά τα παιδιά που πήραν μέρος στις Ακαδημίες μπίτς βόλεϊ του Διαγόρα  Πολλά τα παιδιά που πήραν μέρος στις Ακαδημίες μπίτς βόλεϊ του Διαγόρα