Ολοκληρώνουν οι Ακαδημίες του Διαγόρα

Μια μικρή γιορτή διοργανώνεται για το φινάλε της περιόδου από τις Ακαδημίες του Διαγόρα στο γήπεδο Κοσκινού αύριο Σάββατο. Για τον σκοπό αυτό ο «γηραιός» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

«Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017στις 5.30 μ.μ. οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας, θα ολοκληρώσουν με εορταστικό τρόπο το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017. Θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο γήπεδο Κοσκινού, όπου και θα διεξαχθούν εσωτερικοί αγώνες όλων των Τμημάτων και συγκεκριμένα, για τις κατηγορίες:
-Εφήβων
-Παίδων
-Προπαίδων
-Τζούνιορ
-Προτζούνιορ και
-Babini

Παράλληλα, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε παιδιά της οικογένειας του Διαγόρα, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς τη σχολική χρονιά 2016-2017. Αυτοί είναι, οι:
-Νίνα Καμπουράκη
-Νίκος Ρίζος και
-Κώστας Καραμούζης
Στην Τελετή Λήξης θα διεξαχθεί και η κλήρωση της λαχειαγοράς  των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που έχει ως δώρα: Ένα ποδήλατο, ένα Playstation 4, ένα Smartphoneκι ένα Tablet».

Ο ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
Στο μεταξύ και με δεδομένο τον καλωπισμό της πλατείας μπροστά στη Λέσχη του Διαγόρα, η Διοίκηση του εξέδωσε χθες την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Εμφάνισης της Πόλης κα. Λίτσα Κρεμαστινού, για την άμεση ανταπόκριση στο κλάδεμα και τον καλλωπισμό των μεγάλων δένδρων της Πλατείας Διαγόρας. Επίσης, ευχαριστεί τον προϊστάμενο και το υπαλληλικό προσωπικό της ίδιας Υπηρεσίας».