Τίτλοι τέλους …για τέσσερις στον Ιαλυσό!

Τίτλοι τέλους …για τέσσερις στον Ιαλυσό!

Τίτλοι τέλους …για τέσσερις στον Ιαλυσό!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Λύθηκε η συνεργασία με τον Ιάλυσο των Χατζηφούντα, Παπαδόπουλου, Χατζηπέτρου και Διακουράκη

Με χθεσινή ανακοίνωση του ο Ιάλυσος, έβαλε και τυπικά τέλος στην συνεργασία με τέσσερις από τους παίκτες, που ήταν στο ρόστερ του πέρυσι και πιθανόν είναι εκτός πλάνων του Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

-Ο ένας από τους παίκτες είναι ο Μανώλης Χατζηφούντας, ο οποίος έχει ήδη πρόταση από την ομάδα ΔΙΑΣ που δημιουργείται στην Κω, με την συγχώνευση του Δικαίου και του Αντίμαχου.

-Ο δεύτερος εξ αυτών είναι ο γκολκίπερ Κλεάνθης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήδη συζητάει προτάσεις από ομάδες του νησιού μας . Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί, πώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, ακόμα τουλάχιστον, με τον έτερο των γκολκίπερ Άγγελο Χειμωνέττο, ο οποίος δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ, χωρίς φυσικά να έχει ακόμα ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο.

-Ο τρίτος είναι ο νεαρός Στελιος Χατζηπέτρος, ο οποίος αποτελεί μήλον της έριδος ήδη από ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου .

-Ο τέταρτος είναι ο Δημήτρης Διακουράκης ο οποίος έλυσε όπως και οι προαναφερόμενοι την συνεργασία του με την Διοίκηση του Ιάλυσου.

Η ανακοίνωση χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Ιάλυσου αναφέρει :

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Χατζηφούντα, Κλεάνθη Παπαδόπουλο, Στέλιο Χατζηπέτρο και Δημήτρη Διακουράκη.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα τους».

Στο μεταξύ οι επαφές αλλά και οι συζητήσεις της Διοίκησης της ομάδας με σκοπό την ολοκλήρωση και την ενίσχυση του ρόστερ για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου, συνεχίζονται . Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι πάρα πολλές κι όπως σχετικά προαναφέρθηκε είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις από την ερχόμενη Τρίτη.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου