Σε άθλιο χάλι (και)  τα σιντριβάνια  του Φαληρακίου

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει με επιστολή του στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο Τοπικός Σύμβουλος Καλυθιών με την παράταξη του Στράτου Καρίκη, κος Παναγιώτης Αντωνάς, για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτές τις μέρες κι ενώ η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, τα τρία σιντριβάνια στο Φαληράκι.

Στην επιστολή του τονίζει συγκεκριμένα:

«Η καλοκαιρινή περίοδος στο Φαληράκι ξεκίνησε αλλά τα τρία σιντριβάνια στην κεντρική πλατεία παραμένουν σε άθλια κατάσταση, παρατημένα από τη δημοτική αρχή και το τοπικό συμβούλιο. Παρά τις συχνές εκκλήσεις για καθαριότητα και λειτουργία τους οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι γενικόλογες και χωρίς καμία πρακτική αξία αφού οι τουρίστες βλέπουν βρώμικα νερά και σωλήνες που δεν λειτουργούν. Οι επισκέπτες βλέπουν την εγκατάλειψη.

Καλούμε το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών, τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και το δήμαρχο κ. Χατζηδιάκο να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα γιατί πολιτική δεν σημαίνει παρουσία σε γιορτές και πανηγύρια. Πολιτική σημαίνει καθημερινή μάχη με τα προβλήματα και λύσεις όχι καθυστερήσεις και αδιαφορία.»