Λύση με τα ημερόπλοια στη Νίσυρο

Λύση με τα ημερόπλοια στη Νίσυρο

Λύση με τα ημερόπλοια στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1164 ΦΟΡΕΣ

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το νησί της Νισύρου με τους επιβάτες της μιας διαδρομής (one way) έχει πλέον επιλυθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νισύρου.

Ο επισκέπτης θα μπορεί να έρχεται στη Νίσυρο χρησιμοποιώντας τα τουριστικά ημερόπλοια καθώς και να αναχωρεί με αυτά το μεσημέρι για όλες τις μέρες και ώρες που δεν υπάρχει δρομολόγιο με το πλοίο «Παναγία Σπηλιανή».

Έτσι δίνεται η δυνατότητα με την άφιξη στο αεροδρόμιο της Κώ με την πρωινή αεροπορική πτήση από Αθήνα, να μπορεί να γίνει επιβίβαση σε ένα από τα τουριστικά ημερόπλοια που αναχωρούν από την Καρδάμαινα για Νίσυρο στις 09.30.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τις απογευματινές και βραδυνές πτήσεις από Κώ για Αθήνα όπου τα ημερόπλοια αναχωρούν για Καρδάμαινα στις 15.30.

Διαβάστε ακόμη

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Νέα οχήματα παρέλαβε σήμερα ο δήμος Νισύρου