Εκδήλωση αγάπης από τον Απόλλωνα Ρόδου

Ο  Απόλλων Ρόδου διοργανώνει  beach party  συνδυασμένο με μια κολυμβητική  προπόνηση  στην παραλία  Τσαμπίκα  και το CABANA  BEACH BAR  το ερχόμενο  Σάββατο. Έτσι, ο τριαθλητικός σύλλογος καλεί τους φίλους της αντοχής να συμμετάσχουν σε όποια απόσταση θέλουν: 750μ., 1500μ., 1900μ. ή 3800. Τα παιδιά μάλιστα μπορούν να κολυμπήσουν στο 200αρι κοντά  στην ακτή με  ασφάλεια.

Είναι μια σημαντική αθλητική συνάντηση και διοργανώνεται από το σύλλογο με  τη  στήριξη του beach BAR  CABANA  και της   ΒΝG TODAY   (διοργανώτριας  εταιρείας  των αγώνων ΟCEAN LAVA  RHODES)   με  φιλανθρωπικό χαρακτήρα,  αφού όλα  τα  χρήματα  που θα συγκεντρωθούν θα  διατεθούν για  την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας  του μικρού Βαγγέλη που πάσχει από νεοπλασματική νόσο.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να βρίσκονται στην παραλία από τις 16.00, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.00.

Ο  σύλλογος  θα  απονέμει αναμνηστικά μετάλλια  και το beach bar  CABANA  πρόκειται να διαθέσει σάντουιτς και  αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες.
Να σημειωθεί ότι τα  παιδιά  μπορούν να μετέχουν με  χρήση  βοηθητικών  σωσιβίων  ή άλλων μέσων και βέβαια  τα πολύ μικρά με τη στήριξη των γονιών τους, αφού δεν  πρόκειται γι’ αγώνα αλλά για εκδήλωση αγάπης.

Δηλώστε  συμμετοχή   και πάρτε  πληροφορίες  στο  2241033330  η  nxrodos@otenet.gr  και στο site  www.apollontriathlon.gr