Προφυλακίστηκε Αλβανός για τη μεταφορά κοκαΐνης

Προφυλακίστηκε Αλβανός για τη μεταφορά κοκαΐνης

Προφυλακίστηκε Αλβανός για τη μεταφορά κοκαΐνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 422 ΦΟΡΕΣ

Την είχε κρυμμένη μέσα σε κρέμα προσώπου

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του 41χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη από λιμενικούς κατά την άφιξή του στο νησί μας, να κατέχει μέσα σε κρέμα προσώπου ποσότητα κοκαΐνης βάρους 69 γραμμαρίων.

Η σύλληψη του 41χρονου έγινε στις 18 Ιουνίου 2017 στις 11.30 το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου κατά τον κατάπλου πλοίου της γραμμής. Προσωπικό το Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στο πλαίσιο ελέγχου που διενήργησαν με σκύλο ειδικά εκπαιδευμένο, εντόπισαν τον 41χρονο. Σε περαιτέρω έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει στο σακ βουαγιάζ του, ένα βαζάκι κρέμας καλλυντικών, η οποία περιείχε δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 69 γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ ο 41χρονος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Εξεταζόμενος από τους λιμενικούς σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι την ποσότητα του την έδωσε άνδρας ονόματι «Κώστας» στην Αθήνα προκειμένου να την μεταφέρει στο νησί μας και να την παραδώσει στην είσοδο στο λιμάνι της Ακαντιάς σε κάποιο άτομο με το οποίο ο πρώτος είχε συνεννοηθεί. Για την μεταφορά αυτή ο 41χρονος θα ελάμβανε το ποσό των 1000 ευρώ.

Χθες συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Δημήτρη Βερβέτη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 41χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου