Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Λυκείου των  Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 η τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».  

Η Μεγάλη Ροτόντα στις Πηγές Καλλιθέας πρόσφερε ένα υπέροχο περιβάλλον διακριτικής κομψότητας και πολυτέλειας.
Τα αγόρια και τα κορίτσια παρέλαβαν από τους καθηγητές τους το Απολυτήριο της Αποφοίτησής τους.
Τα μέχρι πριν από λίγα χρόνια μικρά παιδιά, ύστερα από δώδεκα χρόνια σχολείου -Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο- αφήνουν πίσω τους, τις τάξεις τους, τους συμμαθητές τους και ανοίγουν τα φτερά τους, προς άλλους πρωτόγνωρους προορισμούς.


 Αυτή τη στιγμή δεν την ξεχνούν όταν ενηλικιωθούν, όταν κάνουν αργότερα τη δική τους οικογένεια και έρθουν στην αποφοίτηση των δικών τους παιδιών, με χαρά ανάμεικτη με συγκίνηση.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι μαθητές «ξεφύλλισαν» μαζί με τους καθηγητές, τους γονείς τους, και άλλους προσκεκλημένους, όλες τις σελίδες του βιβλίου που έγραψαν κατά τη σχολική τους σταδιοδρομία.
Ο κ. Σταύρος Πρωτογεράκης, Συντονιστής του προγράμματος της Γ΄ τάξης του Λυκείου, ευχήθηκε στους τελειόφοιτους επιτυχία στη συνέχιση των σπουδών τους και στις επαγγελματικές δραστηριότητες και ευτυχία στην προσωπική τους ζωή.Ο Πρόεδρος του συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία κ. Γεώργιος Πιπικάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην καθιέρωση του θεσμού του mentoring για κάθε έναν από τους φοιτητές της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.
Ακολούθησαν οι ομιλίες των καθηγητών που δίδαξαν τους μαθητές κατά την τελευταία σχολική χρονιά.
Οι μαθήτριες Αναστασία Διακίδη, Ζωάννα Μαυρουδάκη, Φωτεινή Μανδρακού και ο μαθητής Σωτήρης Νικολίτσης σκιαγράφησαν τα σχολικά τους χρονιά και ευχαρίστησαν τους καθηγητές τους για όσα τους προσέφεραν.  Συγκινητικό χαιρετισμό απηύθυνε με γραπτό της μήνυμα η κ. Κική Τσακίρη γονέας του σχολείου.  
 Στη συνέχεια, ο κ. Μαυρουδάκης και ο κ. Μανδρακός,  γονείς μαθητών, αναφέρθηκαν επαινετικά στο έργο του σχολείου και έδωσαν συμβουλές στους μαθητές.