Σήμερα το καμπ του ΑΕΡΑ με την Βαγιαδολίδ

Ξεκινάει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου το διεθνές κάμπ που διοργανώνουν από κοινού, οι Ακαδημίες του ΑΕΡΑ και τα τμήματα υποδομών της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Το κάμπ που  θα διαρκέσει από αύριο 26 Ιουνίου έως τις 30 του μήνα, θα πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από ειδικούς του είδους υψηλού επιπέδου, όπως είναι το τεχνικό τήμ των Ακαδημιών της Ισπανικής ομάδας.

Το κάμπ θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και σε αυτό συνδιοργανωτές  είναι ο ΔΟΠΑΡ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Σε ότι αφορά τις εργασίες του, περιλαμβάνει πέντε ώρες προπόνηση την ημέρα με όλους τους τεχνικούς της Ρεάλ, αλλά και προπονητή τερματοφυλάκων που θα μάθει στους μικρούς γκολκίπερ, τα βασικά μυστικά της θέσης κάτω από τα γκολπόστ. 

Το χαρακτηριστικό του κάμπ είναι πώς, στο τέλος του θα γίνει αξιολόγηση τεχνικών και τακτικών στοιχείων του κάθε αθλητή ξεχωριστά. Μαζί με τον Βαγγέλη Χοσάδα στο κάμπ θα ασχοληθούν με τα παιδιά, οι Νικήτας Μαλλιάκας και Μιχάλης Πλύγκος, αλλά και θα το παρακολουθήσουν πολλοί προπονητές από τον δικό μας χώρο.

Σε αυτό έχουν δηλώσει πώς θα πάρουν μέρος 65 περίπου παιδιά.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας μιλώντας χθες για το καμπ του Δημοτικού Σταδίου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ότι γίνεται, γίνεται για τα μικρά παιδιά. Θέλουμε μέσα από την συνεργασία με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, αφού δούμε το ταλέντο τους, νοιώσουμε την υπακοή τους και ασχοληθούμε με το μέλλον τους, να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο, να βγουν καλοί γνώστες του αθλήματος  και αυριανοί άσσοι του βασιλιά των σπορ.
Προκαταβολικά θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια  Νοτ. Αιγαίου τον ΔΟΠΑΡ και τον αντιδήμαρχο Σάββα Διακοσταματίου για την μεγάλη τους βοήθεια.

Η στήριξη επίσης αρκετών επιχειρηματιών τους οποίους θα ευχαριστήσουμε στο εγγύς μέλλον ονομαστικά , ήταν τεράστια».