Το ψάχνουν για αναβίωση του Άρη 2013

Την επανάληψη του εγχειρήματος της δημιουργίας  θυγατρικής ομάδας, η οποία θα έχει ως αποστολή την προετοιμασία των νεαρών ποδοσφαιριστών για την είσοδό τους στην ανδρική του Άρη μέσα από τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, εξετάζουν οι παράγοντες του συλλόγου. 

Με δεδομένο πως το μητρώο του Άρη 2013 παραμένει ενεργό, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν από τη γραφειοκρατία, συνεπώς αυτό που απομένει είναι να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις τους.

 Πάντως και προκειμένου να δώσουν διέξοδο στους νεαρούς που δεν θα αξιολογηθούν ως έτοιμοι να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα, οι Αρχαγγελίτες έχουν μία ακόμα επιλογή.
 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συνεργασία τους προτάθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, με τους παράγοντες του οποίου θα έχουν συνάντηση εντός των ημερών.  
                                               
 Ευχαριστούν  για τη στήριξη
Απόλυτα ικανοποιημένη είναι η διοίκηση του Άρη από την κίνηση στο στέκι του συλλόγου, που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία του Αρχαγγέλου. Ο πρόεδρος Σάββας Σφυριαλλάς και οι συνεργάτες του ευχαριστούν θερμά την τοπική κοινωνία, όπως και κάθε άλλο επισκέπτη, για τη στήριξή τους.