Η Ρόδος παρέλασε στο Γκότλαντ

Η Ρόδος παρέλασε στο Γκότλαντ

Η Ρόδος παρέλασε στο Γκότλαντ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Ο Τάκης Μιχαηλίδης κράτησε τη σημαία και Κύπριος εθελοντής το λάβαρο με το όνομα του νησιού μας

Τελικά η Ρόδος δεν έλειψε από την τελετή έναρξης των island games του 2017. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και κατόπιν επιθυμίας των διοργανωτών, αλλά και των αρχών του τόπου, αφού το Γκότλαντ είναι διδυμοποιημένο με το νησί μας από το 1999, η ελληνική σημαία παρέλασε με όλες τις άλλες στην τελετή έναρξης των αγώνων, όπως άλλωστε και το λάβαρο του νησιού μας, στο πλαίσιο της φιλοξενίας αλλά και της φιλίας, που διέπει τα νησιά της IGA.

Τη σημαία κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής έναρξης ο κ. Τάκης Μιχαηλίδης που βρίσκεται στο Γκότλαντ και θα πάρει μέρος στην Γενική Συνέλευση της IGA, όπου αναμένεται να δεχθεί… σφυροκόπημα από την οργανωτική επιτροπή και τη Διοίκηση των Νήσων και λογικά θα πρέπει να δώσει απαντήσεις, για την απουσία της αποστολής του νησιού μας.

Το λάβαρο επίσης του νησιού μας, κράτησε κατά τη διάρκεια της παρέλασης Κύπριος Εθελοντής, ο οποίος βρέθηκε στο Γκότλαντ για να βοηθήσει στη διεξαγωγή των αγώνων.

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς ο απλός κόσμος του νησιού, χειροκρότησε τη σημαία μας στον δρόμο του Visby, αλλά υπάρχει δυσαρέσκεια από Έλληνες επιχειρηματίες που δρουν και έχουν καταστήματα στο Γκότλαντ, μεταξύ αυτών κι ένας Ροδίτης (Γιάννης Τσάκαλος), για την απουσία της ροδίτικης αποστολής από τους αγώνες.

Το ενδιαφέρον τώρα από ροδίτικης πλευράς και ελλείψει αθλητών-τριών, εστιάζεται πλέον στη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους