Αγώνας ποδηλασίας από τον Διαγόρα

O Διαγόρας διοργανώνει ημερίδα ποδηλασίας πίστας στο Δημοτικό Στάδιο το ερχόμενο Σάββατο 1η Ιουλίου γι’ αθλητές-αθλήτριες στις κατηγορίες Μίνι Μικρών-Μίνι Μεγάλων-Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Παίδων-Κορασίδων στα αγωνίσματα: lap – 200μ. και σκρατς.

Συγκεκριμένα, τα Μίνι Μικρά-Μίνι Μεγάλα και οι Παμπαίδες, Παγκορασίδες και Κορασίδες θα λάβουν μέρος στα 200μ. με φορά, το χρονόμετρο και τα 412μ(lap) από στάση με χρονόμετρο ενώ οι Παίδες στο σκρατς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.  

Ο Διαγόρας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Το Τεχνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/06  και ώρα 20.00 στα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Διαγόρα 1) και η συμμετοχή των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγωνίσματα πίστας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι σήμερα, Τετάρτη και ώρα 14.00 στο fax 22410-20655 η στο mail. gsdiagoras@gmail.com.

Πέραν της ημερομηνίας αυτής, ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Σε όλες τις κατηγορίες θα βραβευτούν ξεχωριστά αγόρια –κορίτσια.

Βραβεύσεις:
Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και βραβεύετε ξεχωριστά.
1ος νικητής  χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
4ος-6ος δίπλωμα.