Έδωσαν το χαρτζιλίκι τους για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σύμης για την ευαισθησία και την πολύτιμη προσφορά τους! Τα παιδιά αποφάσισαν να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του οργανισμού με χρήματα που συγκέντρωσαν στο ταμείο της τάξης τους!

Αξίζει να διαβάσετε το γράμμα που μόλις παραλάβαμε:

«Γεια σας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σύμης! Σας στέλνουμε αυτό το γράμμα από ένα πολύ μικρό νησάκι στα Δωδεκάνησα κοντά στη Ρόδο αλλά και στην Τουρκία! Είμαστε οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης!

Στην αρχή της χρονιάς αποφασίσαμε να έχουμε ταμείο στην τάξη και να δίνουμε ένα μικρό ποσό κάθε εβδομάδα ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό για να πάμε μια εκδρομή! Για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε! Η αλήθεια είναι πως δεν στενοχωρηθήκαμε και πολύ! Το πρώτο που σκεφτήκαμε πριν πάρουμε όλοι τα χρήματά μας πίσω είναι να δώσουμε ένα μέρος του ποσού στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο σας και θα θέλαμε πολύ να συνεισφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας και με τα χρήματα από το ταμείο της τάξης, χρήματα που δίναμε από το χαρτζιλίκι μας!

Με το που το είπαμε στην κυρία μας, εκείνη ενθουσιάστηκε όπως και η διευθύντρια του σχολείου μας! Έτσι, νιώθουμε περήφανοι, που κάνουμε αυτή την κατάθεση την τελευταία ημέρα της σχολικής μας χρονιάς, την τελευταία μέρα μας στο δημοτικό!

Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι ΔΥΝΑΜΙΚΑ, να κάνετε όλο και πιο πολλά παιδιά να ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ!

Με εκτίμηση,

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου ΣΥΜΗΣ: Γιάννης Ρ., Λάμπρος Κ., Τάσος Ζ., Σταύρος Ζ., Πανορμίτης Ζ., Γιάννης Κ., Παντελής Κ., Βαγγελιώ Κ., Άγγελος Ζ., Πανορμίτης Κ., Πανορμίτης Λ., Νικόλας Π., Σπύρος Κ., Αλεξάνδρα Κ., Μαρία Π., Χριστίνα Τ., Βαλάντου Ρ., και η δασκάλα μας κα Μαρία!».  “Παιδιά, σας ευχόμαστε ένα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη σκέψη και πράξη σας!”, καταλήγει η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”