Η «Ροδιακή» πρωτοπορεί: εκδίδει FREE PRESS εφημερίδα στ’ αγγλικά!

Η «Ροδιακή» πρωτοπορεί: εκδίδει FREE PRESS εφημερίδα στ’ αγγλικά!

Η «Ροδιακή» πρωτοπορεί: εκδίδει FREE PRESS εφημερίδα στ’ αγγλικά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 481 ΦΟΡΕΣ

Η εφημερίδα «RHODES FREE PRESS» ένα νέο και πρωτοπόρο έντυπο για τα δεδομένα της Ρόδου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δωδεκανήσου, είναι πλέον γεγονός!

Από σήμερα ξεκινά η κυκλοφορία της…

Ένα ταξίδι με συνοδοιπόρους εσάς, τους αναγνώστες της «ΡΟΔΙΑΚΗΣ» που θα την πάρετε σήμερα στα χέρια σας μαζί με την καθημερινή έκδοση , αλλά και τους επισκέπτες μας που θα κάνουν φέτος τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Σκοπός μας η ενημέρωσή τους, για να μάθουν και να γνωρίσουν το νησί όσο το δυνατό καλύτερα. Να μάθουν για τη φύση και τις ομορφιές του, την παράδοση και την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την ιστορία του, αλλά και να πάρουν ιδέες για το πώς μπορούν να περάσουν τις διακοπές τους.

Η εφημερίδα «RHODES FREE PRESS, φιλοδοξεί να φτάσει στα χέρια όλων των επισκεπτών του νησιού και να διευρύνει τα ενδιαφέροντά τους, με χρήσιμες πληροφορίες για τη γαστρονομία, τη διασκέδαση, τον αθλητισμό, τις ποικίλες δραστηριότητες και φυσικά την τοπική επικαιρότητα.

Με την έκδοσή της, δύο φορές το μήνα έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση των τουριστών μας, συνεισφέροντας στην προσπάθεια για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η «ΡΟΔΙΑΚΗ» μία εφημερίδα με παράδοση πάνω από 100 χρόνια, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία αυτού του τόπου, με την έκδοση του νέου της εντύπου επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τον τίτλο της μεγαλύτερης και εγκυρότερης εφημερίδας, όχι μόνο για τη Ρόδο αλλά και για τα Δωδεκάνησα.

Το νέο της εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και σε κάθε έκδοση θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες του τόπου, βασιζόμενη στις άριστες τεχνικές γνώσεις και ικανότητες του προσωπικού της, κατατάσσοντάς την στην κορυφή των ελληνικών και ξένων εντύπων .

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την εφημερίδα «RHODES FREE PRESS» 22410 75230 (εσωτερικό 621) και email: rhodesfreepress@rodiaki.gr.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο