«Δίχτυα» σε Τζιβίλογλου έριξε ο Φοίβος

Στο στρατόπεδο του Φοίβου υπάρχει ακόμα σε εξέλιξη οι περίπτωση των δυο έμπειρων ποδοσφαιριστών, για τους οποίους η υπόθεση θεωρείται «κλειστή», αλλά απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο λόγος φυσικά για τους Μιχάλη Κεφάλα και Κώστα Καλημέρη, για την απόκτηση των οποίων απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες.

Η Διοίκηση των «κυανοκίτρινων» είναι επίσης σε διαρκή επαφή με τον Λάκη Αξιώτη, ο οποίος ασκείται επαγγελματικά στο Καστελλόριζο, αλλά  θεωρείται πολύ δύσκολο πριν από τον Σεπτέμβρη να έρθει στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η άλλη σημαντική περίπτωση που προέκυψε είναι αυτή του Ευτύχη Τζιβίλογλου. Ο πρώην μέσος της Ρόδου, δεν λέει όχι στην παραμονή του στο νησί, αλλά και καλοβλέπει την περίπτωση να αγωνισθεί ξανά με τα χρώματα της ομάδας της Κρεμαστής.

Βέβαια ο 32χρονος παίκτης έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις από ομάδες της Γ΄Εθνικής του κέντρου, με πιο σπουδαία αυτή της Προοδευτικής. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή και όλα θα κριθούν από τις οικονομικές προτάσεις που θα υπάρξουν για τον έμπειρο μέσο.