Ο Κολοσσός εξετάζει σέντερ από την ελληνική αγορά

Ο Κολοσσός εξετάζει σέντερ από την ελληνική αγορά

Ο Κολοσσός εξετάζει σέντερ από την ελληνική αγορά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 308 ΦΟΡΕΣ

Την περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη φαίνεται πως έχουν στα υπόψη τους οι «θαλασσί»

Πρόταση φέρεται να έχει ήδη καταθέσει ο Κολοσσός H Hotels στον μάνατζερ του Γάιου Σκορδίλη για να τον φέρει στη Ρόδο την προσεχή αγωνιστική περίοδο και να του εμπιστευτεί μία θέση στη φροντ λάιν της ομάδας.

Παρότι τα τελευταία χρόνια οι «θαλασσί» επέλεγαν …αμερικανικά σε ό,τι είχε να κάνει με τους ψηλούς τους και μάλιστα μεταξύ Αμερικανών ρούκις, αυτή η συγκεκριμένη επιλογή (ειδικά αν επέλθει συμφωνία) δείχνει την πρόθεση να προστεθεί αφ’ ενός ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και αφ’ ετέρου μία δόση εμπειρίας κάτω από τα καλάθια.

Ο Σκορδίλης μπορεί ν’ αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Α2 με τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου (και να κέρδιζε ισάριθμους ανόδους, ανεξάρτητα αν στην πρώτη άνοδο ο Φάρος έκανε πίσω…) όμως διαθέτει πολλές εικόνες από την Basket League καθώς έχει περάσει από Ηρακλή, Άρη, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Ίκαρο Χαλκίδας και Απόλλωνα Πάτρας. Με τους «φρουρούς της Αχαΐας» έπαιξε τη σεζόν 2014-15, προτού μετακομίσει στο Κερατσίνι.

Ο γεννηθείς το Δεκέμβριο του ’87 και ύψους 2.08μ. σέντερ είχε παίξει σε 22 αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα, σημειώνοντας 199 πόντους, με 50% ευστοχία στα δίποντα και περίπου 60% στις βολές.

Στο πρωτάθλημα της Α2 ήταν πρωταγωνιστής και συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του η οποία, παρεμπιπτόντως, θέλει διακαώς να τον κρατήσει στο ρόστερ της! Βέβαια, επειδή έχουν καθυστερήσει αρκετά τα διαδικαστικά της συγχώνευσης με τον ΓΣΛ και τα μεταγραφικά έχουν μείνει πίσω, δεν αποκλείεται ο Κολοσσός H Hotels ν’ αποκτήσει προβάδισμα για να τον αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία χρονιά που ο Κολοσσός είχε έναν Έλληνα σέντερ στο ρόστερ του ήταν τη σεζόν 2013-14, με τον Μανώλη Κουκουλά να παίζει όλα κι όλα τέσσερα ματς προτού τραυματιστεί σοβαρά.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα