Γ. Δραγασάκης από τη Λέρο: Ανάπτυξη με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών

«Τα νησιά μας είναι συστατικό μέρος της ταυτότητάς μας και βασικός πυλώνας εξόδου στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένη πολιτική για τη νησιωτικότητα, με σκοπό να αξιοποιήσουμε τις πολλές δυνατότητες και να επιλύσουμε τα υπαρκτά προβλήματα».

«Ο πλούτος του κάθε νησιού είναι η ιδιαίτερη ταυτότητά του - Ανάπτυξη με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών».

Αυτό τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγσάκης, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αναφορικά με τις συσκέψεις που πραγματοποιούν μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, στη Λέρο, με τον Δήμαρχο του νησιού, τοπικούς φορείς, και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, για την επίλυση προβλημάτων του νησιού.

Οι συσκέψεις εντάσσονται στην ατζέντα των επισκέψεων που πραγματοποιεί σήμερα ο κ. Δραγασάκης μαζί με τον κ. Σαντορινιό, στη Λέρο αλλά και στην Πάτμο, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια λειτουργίας των μονάδων αφαλάτωσης.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Δραγασάκης επισκέφθηκε το πολεμικό μουσείο «Τούνελ Μερικιάς» της Λέρου.

«Τα νησιά μας είναι συστατικό μέρος της ταυτότητάς μας και βασικός πυλώνας εξόδου στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένη πολιτική για τη νησιωτικότητα, με σκοπό να αξιοποιήσουμε τις πολλές δυνατότητες και να επιλύσουμε τα υπαρκτά προβλήματα», σημείωνε ο κ. Δραγασάκης σε χθεσινή ανάρτησή του ενόψει των σημερινών επισκέψεων σε Λέρο και Πάτμο.

Πηγή: avgi.gr